Friday favourites #23

Dit is alweer mijn 23e friday favourites blogje. Soms scroll ik eventjes alle oude blogs door om terug te blikken op al die leuke dingen die ik allemaal heb gedaan. Op deze manier is het toch een soort van dagboekje geworden. Vind ik leuk! Heb jij ook een dagboek, waarbij je kunt terugblikken op mooie momenten? Deze week had ik een leuk citytripje met een aangename verrassing. Daarbij heb ik een nieuw favo toetje ontdekt en weer een aantal leuke inspirerende plaatjes gevonden… Lees je mee?

Favo citytripje: Den haag ontdekken!

Afgelopen week doken mijn vriend en ik de stad Den Haag in. Met een hotelletje in het centrum waren we binnen no-time in de stad. Met een borreltje bij de ene hotspot en een hapje bij de andere hotspot. Ook hebben we even uit kunnen waaien op het strand in Scheveningen en een hapje kunnen eten bij onder andere Alan en Pim’s en Club vers. Kortom, ik heb een topweekend gehad en nu ik er even uit ben geweest kan ik er weer helemaal tegenaan!

Favo eureka momentje: Oeps. We hebben natuurlijk geen kurkentrekker hier…
fullsizerender-11Je bent helemaal gesloopt van een lange dag slenteren en besluit in het hotel een filmavondje te houden. Met een lekker flesje wijn en een goede zak chips. We hadden onze meest comfy outfit al aangetrokken en zaten er helemaal klaarvoor. ‘Zullen we de wijn even proeven?’ Ik haalde de dop eraf en de moed zakte me meteen in de schoenen. SHIT, een kurk! Een kurkentrekker hadden we natuurlijk niet in de hotelkamer. Gelukkig vond ik nog een nagelschaartje in mijn toilettas… Ik noem het maar even mijn favoriete eureka momentje! 🙂 PROOST.

Favo toetje: Brownie hazelnoot à la Alan en Pim’s!
brownie
Niet alleen de kip was een succes, ook dit toetje mocht er zijn hoor! Een luchtige brownie met hazelnoot! Lekker! (Een review van het hele etentje bij Alan en Pim’s vind je hier).

Favo surprise: Sneeeeeuw!
fullsizerender-9Dat moment dat je na een avondje binnen zitten naar buiten gaat en het opeens sneeuwt!!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie