Friday favourites #24

Een week waarin ik even helemaal klaar was met mijn telefoon, eindelijk weer wat kilometers kon maken en een héle lekkere avondsnack had… Lees je mee?

Mijn favo eiwitshake: Whey perfection van de Body and Fit shop.
test
Van ‘een schepje hier, een schepje daar’ tot ‘geen eiwitshakes’. Ik leerde veel over mijn voedingspatroon en schreef verschillende blogs over mijn gebruik van eiwitshakes. De blogs die ik hierover heb geschreven kun je hier lezen.

Mijn favo feeling: het gevoel dat je een nieuwe telefoon hebt!
IMG_0002.PNG
‘Uw geheugen zit vol’, Uw heeft geen ruimte meer over’ en ‘downloaden niet mogelijk’. Ik was even helemaal klaar met mijn telefoon. Daarom besloot ik om afgelopen week mijn Iphone terug te zetten in de fabrieksinstellingen. Even een schone lei, alsof ik een hele nieuwe telefoon heb!

Mijn favo snack: wat ik achterin mijn opbergkast vond –>
pepernoten
Juist, chocoladepepernoten!!  Niet eens wetende dat ik ze nog in de kast had liggen vond ik achterin een kilozak! En hoewel de decembermaand allang voorbij is, kun je me voor deze snack altijd wakker maken! Ik pakte netjes een schaaltje omdat ik weet dat ik mezelf anders helemaal misselijk eet (ja, ik spreek uit ervaring). Natuurlijk pikte ik er wel zoveel mogelijk witte tussenuit #myfavourite. SMULLEN!

Mijn favo workout (binnen): die was (te) vrûûg in de morgen…
tekoud.png
*6:30* Trinnnngggggg!! Mijn wekker galmde als een alarm door de kamer en ik had het gevoel dat ik pas net een uurtje geslapen had. Maar ik dacht aan dat gevoel achteraf, want dat vind ik zo fijn. Dus sleurde ik mezelf het bed uit voor een workout in de ochtend. Achteraf was ik inderdaad heel blij met dat voldane gevoel. Dat voldane gevoel zorgt er voor dat het vroeg opstaan me toch iedere keer lukt. Nee, ik doe het niet vaak want dan zou het voor mij niet meer werken. Ik moet af en toe ook kunnen ‘uitslapen’.

Mijn favo workout (buiten): bijna 4 kilometer!
running
KOUDDDDD!! Met een lange (hardloop)broek en een lang T-shirt mét handschoentjes had ik me goed aangekleed. In het begin was het natuurlijk eventjes koud maar als je eenmaal aan het lopen bent is het heerlijk! Eigenlijk vind ik dit perfect hardloopweer. Frisse lucht en een heerlijk zonnetje. Daarbij was het weer een van de eerste keren dat ik in de buitenlucht weer wat kilometers kon rennen. Het gaat de goede kant op!

Wat waren jouw favoriete momentjes van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

There are 2 comments for this article
  1. Esmée 20 januari 2017 13:18

    Mijn favo momentje was gisteren, net voor de middag. Hier was het nog aan het vriezen. Heeerlijk! Lekker langs het water, door de bossen. Ook gelijk m’n PR gemaakt. Nog nooit eerder zo lang volgehouden. Nu wel spierpijn. Maarja das goed teken, toch!

Geef een reactie