Friday favourites #26

Deze week heb ik veel aan school gewerkt maar ook een leuk feestje gehad! Ook ontdekte ik een nieuw gerecht en laat ik wat inspirerende plaatjes zien! Kijk je mee?

Favo food: kip Doritos!
file-1

Het was al laat in de middag en ik kon mijn aandacht niet meer helemaal bij de les houden. Terwijl mijn docent druk aan het vertellen was over de stof  was ik stiekem al een beetje afgedwaald naar het avondeten. ‘Wat zou ik vanavond eens gaan maken?’ dacht ik. Ik had nog wel wat inspiratie nodig en vond het toen een goed idee om filmpjes te gaan kijken op de facebookpagina van ‘Tasty’. Alsof ik echt die oreo-snickers-cheesecake of die chocolade muffins als avondeten ga maken maar oke, ik was al afgeleid. En toen kwam ik het volgende gerecht tegen: Kip met Doritos chips! Dit was lekker. Conclusie: ik moet vaker Tasty filmpjes kijken tijdens colleges;)

Favo moment: dat het ’s ochtends steeds eerder licht wordt!
file1

Ik ben best wel een ochtendmens. Ik zeg het voorzichtig want ook ik ben soms echt mijn bed niet uit te krijgen. Ik merk dat dat vooral ligt aan of het al licht is ja of nee. Ik vind het dan ook heel fijn dat het ’s ochtends steeds een beetje eerder licht wordt!

Favo dier: Pluisje!
file

Favo night: feestje!
feestje.jpg
Want als je hard aan school gewerkt hebt dan mag je wel een feestje vieren vind ik. Wijntjes, leuke mensen, muziek en dansjes doen!

Favo inspiratie: phonecases!
telefoon.JPG

Afgelopen maand ontving ik dit leuke telefoonhoesje van Case Company! Ik vind het soms leuk om met hoesjes af te wisselen in verschillende stijlen. Van marble tot hoesjes met een food design of een mooie foto. Ik sluit deze blog af met een dosis inspiratie aan telefoonhoesjes! Welke is jouw favoriet?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

 

There are 2 comments for this article
  1. Lamoois 6 februari 2017 12:58

    Doritos zijn altijd lekker. Jamiiee krijg er spontaan zin in hih
    Liefs, Sara

  2. Pingback: Recept: Kip Doritos! – Jipsanders.com

Geef een reactie