Fashion inspiratiepost: Sport beha’s

Zo af en toe heb ik behoefte aan nieuwe sportkleding. Niet dat het dan heel erg nodig is voor mijn kledingkast, maar wel voor de nodige motivatie! (#herkenbaar? ;)) Want nieuwe kleding is natuurlijk gewoon leuk om te hebben. Ik kan dan uren op het internet zoeken naar items van verschillende sportcollecties. Van sportbroeken tot sneakers en van hoodies tot sporttops. Ik vind het allemaal leuk. Dit keer heb ik een nieuwe inspiratiepost gemaakt met verschillende sportbeha’s. Omdat ze behalve praktisch ook fashionable kunnen zijn! Van kleurrijk tot stoer en van lief tot casual. Kijk je mee?

Hunkemöller: Doutzen Sport The Pro sport bh Level 3
hunkemoller.jpg
De sportcollectie 2017 by Doutzen (van de Hunkemöller) is pas uitgekomen en laat meteen zien dat sportkleding niet alleen maar een praktische functie heeft. Sportief én stoer tegelijk, daar word ik blij van. Deze sportbeha op de foto zou ik wel in mijn kledingkast willen hebben!

Bershka
bershka.jpg
En ook bij de Bershka is een sportcollectie beschikbaar. Ik ben normaal niet zo van de kleurtjes maar deze rode sportbeha zou ik goed kunnen combineren met mijn zwarte kledingitems!

Dominationfitnesswear: Sports Bra
file-3
Deze top van Dominationfitnesswear zit mij als gegoten! Dit item is beschikbaar in de volgende kleuren: zwart, donkerblauw en beige (zoals op de foto). Als je de sportbeha nu via de website van Dominationfitnesswear bestelt, krijg je met de code: ‘jip10’ 10% korting!

Body Engineers: GEO Sports Bra – Dark Grey
bodyengineers
Ook ben ik fan van het sportmerk ‘Body Engineers’. Deze kleding is in vergelijking met andere merken waar ik kleding van heb wel wat duurder maar dan heb je ook wat. Ik heb een sportlegging en een sporttop van dit merk en daar ben ik heel tevreden over! Omdat de de kleding er niet alleen heel tof uit ziet, maar ook omdat je voelt dat de kleding van goede  kwaliteit is. En ook dat vind ik heel belangrijk!

Jogha: Nude Racerback Bra
jogha.jpg
Er is altijd wel een item van Jogha dat bij je past. Of je nu fan bent van lila kleurtjes, drukke printjes of als je het gewoon bij basic black wilt houden!

Nike: by Urban outfitters: Nike Pro Classic Grey Sports Bra
urbanoutfittersnike.jpg
Een basic top die je met vrijwel alles kunt combineren. En ook bij de sportitems van Nike ben ik vaak tevreden over de kwaliteit.

Reebok: Cardio gevoerde sportbeha met bandjes
reebok.jpg
Bij deze sportbeha vind ik vooral de achterkant heel tof. Ik zou dit item dragen onder een sporttop met een open rug!

H&M: Sport-bh low support
hm.jpg
Nog zo’n item met gave rugdetails. Hebben, hebben, hebben!

Wat is jouw favoriete sportmerk?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

 

There are 2 comments for this article

Geef een reactie