Friday favourites #27

Deze week ben ik iets meer offline geweest dan normaal. Waarom? Omdat ik even heb genoten van momenten samenzijn zonder die telefoon. Want steeds een berichtje hier en een fotootje daar… soms zit ik toch meer op mijn telefoon dan dat ik zou willen (herkenbaar?). Om deze reden deze week geen friday favourites met fotootjes van mijn afgelopen week. Maar een inspiratieblog vol favoriete pinterestplaatjes! Van kledingplaatjes tot foto’s van ontbijtjes en interieurinspiratie. Kijk je mee?

Fashioninspiratie!

Zoals  je ziet ben ik fan van oversized sweaters. Gecombineerd met een rokje, een stoere baggy jeans of een tuinbroek. Ik vind het allemaal leuk.

Onbijtjesinspiratie!

Pannenkoeken, wafels, kwark met fruit… Ik krijg spontaan honger als ik naar zulke plaatjes kijk!

Interieurinspiratie!

Als ik mijn studentenkamertje ergens in de toekomst zal verlaten dan heb ik in ieder geval genoeg inspiratie! Like! Like!

Ben jij ook van het Pinteresten?

Liefs,
Jip

There are 4 comments for this article

Geef een reactie