Friday favourites #28

Een week met het eerste lentegevoel van het jaar. Mijn favoriete HEMA lunch, een jaloersmakende foto én mijn favoriete hardlooprondje. Kijk je mee?

Favo oefening voor de armen: ‘Cable tricep extension’
favo-armoefening.jpeg
Ik postte afgelopen week deze foto waarbij ik de ‘cable tricep extension’ deed. Dit is mijn favoriete oefening voor de armen omdat je heel gericht je triceps kunt trainen. Als je de beweging goed afmaakt voel je het meteen branden in je armen. BURN! Oja, en spierpijn is gegarandeerd 😉

Favo feeling: Het eerste lentegevoel van het jaar!
favo-zon.jpeg
Wat een lentegevoel wel niet met je humeur kan doen! Hoewel ik onderweg was naar een college waar ik geen zin in had, had ik een grijns van oor tot oor. Na mijn college doken we de stad in maar helaas pindakaas, meer mensen hadden het idee om de terrasjes op te zoeken. Maar genoten van het eerste lenteweertje heb ik zeker! Lente kom maar hier hoor!

Favo HEMA-lunch: Broodje Surinaamse kip
favo-hema.jpeg
Het broodje met de Surinaamse kip, by far mijn favoriet bij de HEMA. Ennn… het is ook nog eens een hele goedkope lunch. Een tip voor alle studenten onder ons;)

Favo hardloopweermomentje: Wat snelle kilometers in de frisse morgen.
favo-run.jpeg
De eerste zonnestralen van de dag, uitzicht over de Waal en een frisse lucht. Ik heb afgelopen week een heerlijk rondje van 6 kilometers gerend!

Favo eten voor in de ochtend: fruit!
favo-morningfood.jpeg
Wat ik het liefste eet in de ochtend? Juist, een bakje kwark met een hele berg fruit. Meestal ga ik voor de appel en banaan. Maar ook druiven, aardbeien of stukjes peer vind ik erg lekker voor in de kwark. Zoals je regelmatig op mijn fotootjes ziet gooi ik er soms ook nog wat noten of wat schepjes havermout bij. Met zo’n ontbijtje ben ik helemaal klaar voor de dag die gaat komen! Met welk ontbijt start jij het liefste de dag?

Favo opgestuurde foto: 
favo-foto.jpeg
En van het eerste lentegevoel door naar deze foto. NEE. Dit plaatje is (helaas) niet door mij gemaakt. Afgelopen week kreeg ik regelmatig fotootjes opgestuurd vanuit de andere kant van de wereld. Mijn vriend is namelijk aan het backpacken in Zuid-Amerika. Tuurlijk mag je dan jaloersmakende plaatjes sturen maar stiekem ben ik toch wel een beetje heel erg jaloers… 😉 Mijn favoriete plaatje die ik kreeg was deze. Het witte strand in Colombia… WAUW. Geniet ervan daar!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Let me know!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie