Mijn instagramplaatjes op een rijtje.

Instagram is nog steeds mijn grootste inspiratiebron. Dagelijks zie ik inspirerende plaatjes voorbij komen. Van fruitige ontbijtjes tot vrolijke selfies en van nieuwe hotspots tot inspirerende fashionposts. In deze blog zet ik een aantal van mijn instagramplaatjes op een rijtje. Met onder andere mijn eerst gepostte foto op instagram, mijn leukste herinnering en mijn favo foodfoto. Kijk je mee?

Mijn laatst geplaatste foto op Instagram:
file-4-3
Met mijn nieuwste instapost kondigde ik deze blog aan. Stiekem is de zwart-wit filter mijn lievelings.

Mijn allereerste foto op Instagram:
file-4-2
En van mijn allerlaatste naar mijn allereerste post. Mijn eerste instagramkiekje plaatste ik op 2 maart 2014. Het is zoals je ziet een carnavalsplaatje, zittend in een winkelwagentje met een suikerspin en een blikje bier… Juist, heel fancy Jip. Ik vond het blijkbaar een goede foto om Instagram mee te beginnen…

Het leukste moment vastgelegd op Instagram:
file-4-1
Mijn leukste herinnering dat ik heb vastgelegd met een instagrampost is het finishmoment van de halve marathon in Eindhoven 2016! Na een kleine 2 uur kwamen we met onze rode koppen, onze medailles en heel veel ontlading en vreugde over de finishlijn. SMILE! Ik denk nog altijd met een glimlach terug op dit moment.

Een Instagramfoto waar ik heimwee van krijg:
file1-2
Ik krijg heimwee als ik terug kijk naar mijn plaatjes gemaakt in Griekenland. Het zwembad, de zee, het lekkere eten…. Ik zou dolgraag terug willen!

Mooiste foodfoto:
file5-2.jpeg
Ik maak het liefste foto’s van mijn ontbijtjes. Leuke schaaltjes, gekleurd fruit, wat nootjes of havermout en je krijgt een mooie foodfoto. En natuurlijk mag je het erna helemaal zelf opeten!

Lekkerste foodfoto:

Je ziet het goed, het zijn drie verschillende foto’s geworden want ik kon niet kiezen. Brownies met karamel en hazelnootstukjes (van de Alan en Pims), pizza’s uit de doos met Ben & Jerry’s als toetje of een club sandwich XL met grote frieten… Zou jij een keuze kunnen maken?

Een foto van mijn Instagram met de meeste likes:
file2-2
Deze foto heeft tot nu toe de meeste likes gekregen! #runningshot

Mijn favoriete selfie:
file4-2.jpeg
De halve marathon in Eindhoven 2016. Ik hoefde alleen nog maar mijn schoenen aan te trekken en een selfie te maken. Ik was er helemaal klaar voor!

Leukste runningfoto:
file10-2
Ja sorry ik kom weer terug op die halve marathon. Hier konden we nog lachen… 😉

Leukste fitnessfoto:
file11-2.jpeg
Omdat ik dacht dat mijn spierballen groter zouden lijken met een boos gezicht…

Leukste fashionplaatje:
leopard-zara
Die jas! LOVE IT.

Een favoriete instagramfoto met mijn huisdier:
file12-2
MIAUW!

Ik hoop dat we nog lang plaatjes met elkaar kunnen en mogen delen!

Liefs,
Jip

There are 3 comments for this article
  1. Nathalie 23 februari 2017 18:06

    Wat een leuke foto’s heb je op instagram meis!
    Als ik die vakantiefoto zie krijg ik ook gelijk weer zin in de zon en lekker te zwemmen!

    Liefs, Nathalie

Geef een reactie