Friday favourites #29

Het einde van de maand februari nadert alweer! Het was een weekje met vooral Hollands weer (lees: miezer, miezer en nog meer miezer!), maar gelukkig ook een weekje volgepland met leuke etentjes! Van sushi (2x zelfs) tot hamburgers met frieten en van coquille tot een lekker chocoladetoetje… In deze blog vind je mijn favo’s van afgelopen week op een rijtje:

Favo breakfast-idee: plak bananenbrood in je ontbijtje! (Fitgirlcode guide)
file5-2 (1).jpeg
Zo nu en dan blader ik kookboeken door om nieuwe inspiratie op te doen. Aangezien ik al weken achter elkaar hetzelfde ontbijtje eet, dacht ik ‘laat ik eens iets nieuws uitproberen’. In de guide van Fitgirlcode vond ik het idee om een plakje bananenbrood in de yoghurt (in mijn geval kwark) te doen. Toevallig had in nog een plakje in de koelkast liggen et voilà! Ik had een heerlijk nieuw ontdekt ontbijtje! (P.s de guide van Fitgirlcode heb ik hier vandaan shop.fitgirlcode.com, voor als je benieuwd bent naar de andere recepten).

Favo feeling: productief zijn!
file4-2-2
Hoewel ik een hele dag binge-watchen op de bank ook heerlijk vind, is een uiterst productief dagje ook wel eens fijn. Afgelopen week had ik op één dag een college gevolgd, gesport, mijn kamer opgeruimd en wasjes gedraaid. Het fijnste: ’s avonds had ik ook nog tijd voor Netflix!

Favo night: Goodfoodtour met Foodora en andere inspirerende mensen.

Gisterenavond ging ik met 11 andere meiden op pad om verschillende restaurants in Eindhoven te ontdekken. Met onze retrofietsen van Foodora trotseerden we de windvlagen. We startten bij Mood, waar we heerlijke coquille kregen en een boot vol met sushi. Vervolgens kwamen we bij Velosoof waar we niet alleen hamburgers met frieten kregen, maar ook pasta’s en andere goedgevulde salades. Eten was er in ieder geval genoeg. We sloten de avond af met een lekker chocolade toetje bij Il Ristoro Italiano! Ik vond het niet alleen een hele gezellige avond, maar ook erg inspirerend! Erg leuk om te kletsen met meiden met dezelfde passie! Thanks Foodora.nl voor dit geslaagde event!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Laat het me weten!

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Notesofhappiness 25 februari 2017 16:58

    Wat leuk zo’n foodtour! Zo kom je nog eens op nieuwe plekjes en het ziet er heel erg lekker uit.

Geef een reactie