Friday favourites #30

Alllaaaaaaááááf!! Mijn afgelopen week stond vooral in het teken van carnaval. En het uitbrakken daarvan… Mijn favo’s van deze week hebben hier dan ook mee te maken. Van mijn lekkerste katerontbijt tot een nieuwe dosis motivatie. Kijk je mee?

Favo dagen: Carnaval!

Ik was afgelopen week niet helemaal fit #snotterdesnottter maar gelukkig was ik net op tijd hersteld voor het jaarlijkse feest- en vreetfestijn! Samen met een clown, Batman, een indiaan, een volkswagenbusje en een aantal hippies ging ik op pad. Van iets te veel Flugel, tot een kroketje uit de muur en van meeblèren met foute liedjes tot iets te laat thuiskomen… Ik heb topdagen gehad! Heb jij ook carnaval gevierd?

Favo katerontbijt: gebakken ei!
file-4 (7).jpeg
En dan…. dan word je ’s ochtends wakker en ben je iets minder blij. Het enige waar ik op zo’n dag dan mijn bedje voor wil uitkomen is een uitgebreid katerontbijt. Ik bakte 2 eitjes, met een ui, stukjes kip (van Vivera) en wat kruiden (paprikapoeder, zout en peper)! YUMMM! Ik voelde me weer ietsje beter!

Favo choco ontbijtje: havermoutje zoals vroeger!
file3-2 (3).jpeg
Als je me iets langer volgt, dan weet je dat ik dit onbijtje voorheen heel vaak at! Laatste tijd kies ik eerder voor een bakje kwark maar afgelopen week besloot ik weer een keer een ouderwets havermoutje voor mezelf te maken. Ingrediënten die ik hiervoor gebruikte zijn: 200 ml melk, 1 scoop eiwitpoeder (Smart Protein, chocolade), 1 banaan, een handje noten/muesli en wat aardbeitjes. Hoe ik mijn havermoutjes voorheen precies maakte, kun je lezen in deze blog: ‘Hoe dit havermouttrutje haar havermoutjes in de ochtend maakt’!

Favo feeling: nieuwe motivatie!
file-4-6
En na feesten, vreten en brak zijn, barst ik vol nieuwe motivatie! Ik heb zin om het sporten weer op te pakken en weer een beetje normaal te gaan eten. Nee, dit doe ik niet met als doel afvallen. Ik doe het voor mijn gevoel. In deze blog schreef ik meer over deze nieuwe motivatie en vraag ik je om met me mee te doen! Zodat we samen kunnen knallen!

Favo vakantieafsluiting: Burgers eten!
foodora.png
Oja, en natuurlijk niet te vergeten: de burgers! Afgelopen week mocht ik van Foodora een bestelling plaatsen. En daar waren ik en mijn vriendinnen heel blij mee! Van burgers met cheddar tot jalapeño pepers en van gebakken bacon tot avocado. We hebben intens genoten. Thanks Foodora!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Let me know!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie