Friday favourites #31

FRIYAY! Het is weer vrijdag. En dat betekent dat het weer tijd is voor het WEEKEND! In deze friday favourites blog blik ik weer terug op mijn favoriete momentjes van afgelopen week. Ik vertel iets over mijn hardlooprondje in de buitenlucht ZONDER regen. (Ja écht waar, het was mogelijk) en at ik mijn bekende ‘zoete aardappel frietjes’ (met heel veel groentjes)! Verder vond ik mezelf terug in een magazine en had ik een gezellige borrel. Kijk je mee?

Favo food: zoete aardappelfrietjes!
zoeteaardappel
Iets met ‘gezond voedsel hoeft niet ongezond te zijn’. Afgelopen maandag at ik dit bordje vol met groentjes.Ik maakte zoete aardappelfrietjes klaar en at daarbij worteltjes, gebakken ui met gekruiden kipstukjes en niet te vergeten: appelmoes! YUMM. Dit vond ik een lekker avondmaal! (Psssst het recept van die heerlijk zoete aardappelfrietjes vind je hier.)

Favo run: precies een rondje rennen tussen alle buien door!
run.jpeg
Afgelopen dinsdag besloot ik na mijn stagedag een klein rondje te rennen. Ik had al een lange broek en een T-shirt met lange mouwen aangedaan want ik was helemaal ingesteld op een rondje in de regen. MAAR tot mijn grote verbazing bleef het mijn gehele rondje droog. Eenmaal thuisgekomen kwam de regen weer met bakken uit de lucht. Ik heb altijd al een fijn gevoel na een rondje rennen. Maar als je tijdens een hele dag regen ook nog eens droog blijft dan is dat extra fijn!

Favo bladzijde in Vox Magazine:
vox.jpeg
Omdat jezelf tegenkomen in een tijdschrift altijd leuk is! Ik ben een tijdje geleden geïnterviewd door Vox magazine over mijn Instagramaccount. Ik vertel hoe ik begonnen ben met plaatjes delen en wat ik het allerleukste vind om te doen!

Favo night: drankjes doen op de donderdagavond!
wijn1
Afgelopen donderdagavond had ik een gezellig borrel met vriendinnetjes. Na een aantal wijntjes doken we de stad om de avond te verlengen met wat dansjes (en een bezoekje aan de FEBO…) Een avondje borrelen met vrienden is voor mij de perfecte afleiding van al die stage- én scriptietijden! PROOST!

Favo kledingstuk: Boyfriend jeans met gaten!

Photo by Bruno Nascimento on Unsplash

Het liefste draag ik iedere dag mijn boyfriend jeans. Met een stoere top/trui en gave sneakers eronder. Gelukkig daalt de temperatuur niet meer onder het vriespunt (althans, dat hoop ik). Dus mijn broeken met gaten kan ik weer uit de kast halen! Hierboven zie je een aantal Pinterestplaatjes met allerlei boyfriendjeans ter inspiratie! Ik vind ze allemaal tof! Wat is jouw favoriete outfit?

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Let me know!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie