Friday favourites #32

Week nummer 11 is voor mijn gevoel voorbij gevlogen! Dat krijg je als je het druk hebt met werk, scriptie enzovoorts enzovoorts. Maar dat betekent niet dat ik geen leuke dingen heb kunnen doen! Mijn favoriete momentjes van deze week hebben te maken met (natuurlijk) het zomerse weer, een tussendoortje met Tony’s karamel zeezout, een leuk interview én sneaker inspiratie! Kijk je mee?

Favo feeling: Wandeling door het park mét het heerlijke zonnetje!
wandelingzonnetje
Urenlang zat ik achter mijn laptop. Het is wat, een scriptie schrijven. Omdat de hele dag het zonnetje al naar binnenscheen moest ik gewoon even naar buiten. Even wat beweging en een dosis vitamine D. Ik besloot een blokje om te lopen door het park. En volgens mij was ik niet de enige met dat plan! Even een rondje op de fiets, een ijsje halen of lunchen buiten de deur. Dat moment dat mensen massaal de deur uit gaan , ik vind het heerlijk! #summervibes

Favo tussendoortje: Tony’s bij Yoghurt Barn Nijmegen!
yoghurtbarn.png
Yesss, een nieuwe Yoghurtbarn is geopend en dat in mijn mooie hometown Nijmegen! Aangezien mijn huisgenootje er werkt, had ik dubbele reden om even langs te gaan. Om een kijkje te nemen én te proeven natuurlijk! Yummm. Ik koos voor een yoghurtje met Tony’s (karamel zeezout), dadels en blauwe bessen!

Favo run: in het zonnetje!
hardlopenzonnetje
Ja, ik geef het toe. Ik ben een mooiweerloper. Is het bewolkt, grauw en/of regenachtig? Dan ben ik moeilijk de deur uit te krijgen. Maar zodra het zonnetje schijn kan ik niet wachten om mijn hardloopschoenen aan te trekken. Afgelopen week liep ik twee keer een rondje in de buitenlucht. Een rondje van 10 km en een rondje van 6km. Langzaam bouw ik de afstanden weer op!

Favo interview: Runninggirls.nl!
runninggirls.nl
Zo stond ik vorige week nog in een tijdschrift, zo sta ik deze week op runninggirls.nl! Ik beantwoordde vragen als: ‘Heb je een hardloopwens?’, ‘Waar train ik op dit moment voor?’ En ‘Hoe ben ik begonnen met hardlopen?’ Het gehele interview vind je hier.

Heb jij ook genoten van het eerste lentezonnetje? Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

There are 2 comments for this article
  1. Notesofhappiness 17 maart 2017 10:07

    Het zonnetje is zo ontzettend fijn. Tussen de lessen door kon ik nog even lekker buiten op het bankje lunchen, en dat was echt fantastisch. Of gewoon al zonder jas op de fiets, heerlijk! Ik kan niet wachten tot het echt weer lente is.

  2. Noa 17 maart 2017 10:28

    Hey Jip,
    die inspirerende plaatjes wil ik eigenlijk ook wel zien, ik merk namelijk dat ik het heel lastig vind om inspiratie te vinden. Waar zoek jij op op Pinterest, of wat is jouw Pinterest/account/naam?

    Groetjes, Noa!

Geef een reactie