Friday favourites #33

Scriptie, scriptie en nog meer scriptie… Sorry als zelfs jij er een beetje gek van wordt! Omdat deze week mijn prioriteiten dus even ergens anders lagen, heb ik niet veel aan mijn blog kunnen doen. Maar gelukkig maak je altijd wel favoriete momentjes mee. Daarom deze week dus wel een friday favourites blog! Met onder andere: het grijs draaien van een bepaald album, een nieuwe gele liefde, koekjes, Netflix en licht aan het einde van de tunnel!… Kijk je mee?

Favo album: Divide – Ed Sheeran

Omdat muziek de scriptietijd toch net wat gezelliger maakt! Daarbij heb ik af en toe zo’n momentje, dat ik één bepaald album of liedje helemaal grijs draai totdat ik het eigenlijk niet meer aan kan horen… Deze week was het album van Ed sheeran de sjaak. Repeat, repeat en nog maar een keertje. Wat een lekkere nummers! Mijn favo songs zijn: ‘Galway girl’, ‘Barcelona’ en natuurlijk ‘Shape of you’!

Favo verwenmomentje: chocolate chipkoekjes in bed & Netflix!
koekjesennetflix.jpeg
Dit is voor mij een ultiem verwenmomentje na een lange dag. Een comfy outfit, een pak chocoladekoekjes en een aflevering op Netflix! Goodnight, I’m off!

Favo moment om te trainen in de sportschool: de ochtend!
legday.jpeg
Dat moment dat je klaar bent met een workout, je een frisse douche hebt gehad en nog een hele dag voor je hebt. Ik vind het heerlijk en doe niets liever dan sporten in de ochtend. Ja, in mijn bed chillen op zijn tijd, maar ik moet zeggen dat ik daar alleen maar lam van word. Doe mij maar ’s avonds chillen in bed en dan met zo’n koekje van de vorige foto graag!;)

Favo nieuwe gele liefde: Fjallräven rugzak!
fjallraventas
Ik zag ‘m , ik kocht ‘m en ben nog steeds verliefd! Jarenlang sleepte ik mijn grijze Eastpak rugzak van hot naar her. Deze tassen vind ik heel fijn, maar ik was echt toe aan een nieuwe. Aangezien de lente is begonnen en het zonnetje zich ook echt heeft laten zien, dacht ik: laat ik eens voor een vrolijk kleurtje gaan! Hoewel okergeel nieuw voor me is #jipdraagtaltijdzwart #ofgrijs, ben ik er heel blij mee! Zomer, ik ben klaar voor je!;)

Favo thing to do: nieuwe dingen uitproberen! – Bootcampen in het zonnetje.
bootcamp.jpeg
Bootcampen? Jij? Natuurlijk sta ik open voor nieuwe dingen! Of ik het ook iets vond? Daar kom ik later nog uitgebreid op terug!;)

Favo moment: licht aan het einde van de tunnel, een paar dagen scriptievrij!
Oftewel, WEEKEND!
scriptievrij.jpeg
Na uren achter mijn laptop wist ik het eventjes niet meer… Maar uiteindelijk, na lang stressen, zag ik eindelijk het licht aan het einde van de scriptietunnel! Ik kan weer verder. Maar eerst klap ik even mijn laptop dicht. Een paar dagen scriptievrij, oftewel: WEEKEND! *zuchttttttt* Geniet ervan;)

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Tell me!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Rosemarijn 25 maart 2017 13:53

    Ontdekte pas laatst je site maar heb nu al zoveel teruggelezen (hihi, dus als je dat in je statistieken ziet, ik ben die stalker, hoi!). Vind je inspirerend en je blogs heel tof! Wat betreft deze friday favorites: DIE RUGZAK <3 Gave kleur! En ik ben inderdaad ook helemaal fan van Ed Sheeran's nieuwe album, vind vooral Supermarket Flowers erg mooi.

    xxx

Geef een reactie