Friday favourites #34

Van een mega lekkere lunch tot een pijnvrij rondje rennen en van mijn favo beleg tot een genietmomentje. Oja, ook nog iets met het zoeken naar de perfectie zonvakantie. Waar ik jullie hulp bij nodig heb want wij weten het eventjes niet meer.. 😉 Mijn favoriete momentjes van afgelopen week op een rijtje:

Favo momentje: het zonnetje schijnt en je bent klaar met binnen zitten!
ffzon.jpeg
Kinderen die op het schoolplein buitenspelen zonder hun jas aan en mensen die in hun pauze picknicken op een bankje of in het gras. Terwijl ik binnen aan het werk was, kon ik het allemaal door mijn raampje  bewonderen. Niet dat ik mijn werk niet leuk vind, maar toch is het fijn om ook van het zonnetje te kunnen genieten! #happyvibes #lenteweer

Favo lunch van deze week: pannenkoekjes van de Body & Fitshop!
ffpannenkoekjes.jpeg
Ik maakte afgelopen week deze heerlijke pannenkoekjes met banaan, hüttenkäse, honing en blauwe bessen! Ik gebruikte deze kant en klare mix van de Body en Fitshop! Andere toppings die ik vaak gebruik zijn: appel met kaneel en noten. YUMM! Welke toppings vind jij lekker voor op een pannenkoek?

Favo bezigheid: vakantie uitzoeken!
IMG_3220
Vorig jaar ben ik samen met mijn vriend op vakantie geweest naar Zakynthos (Een uitgebreide blog over deze vakantiebestemming vind je hier: ‘Wat je allemaal kunt doen in Zakynthos!‘)

Deze bestemming was eigenlijk perfect voor ons en we waren dan ook niet veel tijd kwijt met het zoeken en boeken. Dit jaar willen we ongeveer hetzelfde: zon, zee strand, een beetje kunnen uitgaan en hier en daar ook een mooie omgeving. Maar HELP, er zijn ZOVEEL KEUZES! Waardoor we het eventjes niet meer weten. Kreta, Porec, Tenerife, Gran Canaria, Malta of toch Malaga…? Welke vakantiebestemming raad jij ons aan?!

Favo beleg: #peanutbutterlover
ffpindakaas.jpeg
Je kunt het smeren op rijstwafels, cracottes, een plakje bananenbrood of gewoon op een boterham. Met hagelslag en/of banaan. Je kunt het zo gek niet bedenken met pindakaas!

En je kunt het ook nog eens heel gemakkelijk zelf maken! Hoe? Dat kun je lezen in deze blog > ‘Zelf pindakaas maken!‘.

Favo workout: 7 kilometers terwijl het zonnetje schijnt!ffrennen.jpeg
Afgelopen week maakte ik een rondje van 7 kilometers (pijnvrij!) en daar werd ik blij van. Ik rende een rondje langs de Waalkade en met het zonnetje op mijn gezicht kreeg ik toch een beetje een vakantiegevoel. (Ook al was het rondje bedoeld als afleiding van mijn scriptietijden..) Fijn!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Tell me!
Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Zoë 31 maart 2017 11:08

    Ik ben vorig jaar met mijn vriend naar Mallorca geweest. We zaten toen in Playa de Palma, dit is het stukje net naast El Arenal (het uitgaansgedeelte). Je kunt ’s avonds lekker een stukje langs de boulevard struinen en uiteindelijk als je wilt in het feestgedruis belanden, maar als je dat niet wilt, heb je er in Playa de Palma ook totaal geen last van. Het eiland is voor de rest ook super mooi en de hoofdstad is leuk om een dagje naar toe te gaan.
    Het was echt een super chille vakantie en we hebben heerlijk weer gehad. Dus als je echt optimaal wilt genieten van het zonnetje en een mooi strand, kan ik je Mallorca zeker aanraden!!

  2. Notesofhappiness 31 maart 2017 13:47

    Vandaag eindelijk zonder mijn jas aan kunnen fietsen, dat is dat een heerlijk gevoel zeg!

Geef een reactie