Friday favourites #35

FRIYAY! Het einde van de week is weer aangebroken, tijd om terug te blikken op mijn favoriete momentjes. Ik vond het een goede week! Want ik dacht aan pizza eten op het strand, rende mijn eerste duurloop van het jaar én koos voor een perfecte beloning. Namelijk, iets met ‘strawberry cheesecake’ in combinatie met ‘Snickers’! 🙂 Kijk je mee?

Favo momentje: Ja hoor, GEBOEKT!

Photo by S O C I A L . C U T on Unsplash

Bedankt voor alle ideeën! Na verschillende opties hebben we de knoop doorgehakt. Rimini it is! Komende zomer zal ik een week lang lekker met mijn billen op het strand liggen in Italië. Met in mijn ene hand een pizzapunt en in mijn andere hand een cocktail 😉 Ten minste, daar ga ik voor. Natuurlijk gaan we ook wat cultuur snuiven en het nachtleven ontdekken.  Ik kan niet wachten!

Favo drankje: WIJN!
WIJN.jpeg
Onder het genot van een wijntje (en gin tonic) kletsten we erop los. Lekker… én het breekt zo lekker de week. Toch?

Favo morning: Wakker worden met het zonnetje op je gezicht!
wakker
‘Er klinkt een scherp en vooral (te) hard geluid door mijn donkere en ongestoorde slaapkamertje. Voor mijn gevoel is het midden in de nacht en kan ik me nog voor minstens drie uurtjes omdraaien. Helaas, ik moest toch echt mijn bed uit’.

Zo gaat het meestal bij mij aan het begin van de week. Uitslapen is niet helemaal te combineren met de stage- en scriptietijden. Maar aan het einde van de week is er meestal wel een dagje waarbij ik niet wordt gewekt door dat te harde geluid van de wekker. Daarentegen werd ik wakker door wat zonnestralen die door mijn gordijnen heen glipte. Deze laatste dag van de week kon niet beter beginnen!

Favo workout: Eerste duurloop van het jaar!
14km
EINDELIJK! Geen last van mijn voet, enkel, lies en zelfs niet van mijn rug. I’m back. Ik voelde me lichamelijk weer fit genoeg voor een duurloop. Ik had mezelf voorgenomen om ten minste 10 kilometers te rennen. Vanuit daar heb ik goed bijgehouden hoe ik me voelde. Ik kan je vertellen, moe en voldaan. Maar zoals je ziet ook zeker met een glimlach op mijn gezicht! Op naar het hardloopseizoen!

Favo beloning: ijsje van de ijssalon!
vincenzo.jpeg
Ik vond zelf dat ik deze beloning wel verdiend had. Al moet ik zeggen dat het ‘wandelen’ naar de ijssalon niet helemaal voelde als een beloning voor mijn lichaam. Gelukkig stond dit op me te wachten. Ik koos voor een bakje gevuld met Snickers en Strawberry-cheesecake ijs! #lekkerrrrr

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie