Friday favourites #36

Het is weer vrijdag! Eindelijk is dat welverdiende weekend weer in zicht! Afgelopen week had ik een fijn productief dagje, voor iedere dag een lekkere snack (met chocolade) klaarliggen én deed ik een workout op het gemak. Kijk je mee?

Favo workout: een klein rondje op het gemak!
fotobewerkt7
Na drukke werk/stagedagen heb ik vaak geen energie meer om nog te sporten.  Het liefste duik ik dan rechtstreeks mijn bedje in voor een goede Netflix chillsessie. Toch had ik afgelopen maandag even behoefte aan dat voldane gevoel wat ik van het sporten krijg. Zo koos ik ervoor om een kleine ronde in de buitenlucht te maken. Een lekker muziekje op, genieten van de natuur om je heen en een rustig tempo aanhouden. Ik vond het heerlijk! Daarna? Dook ik met nóg een fijner gevoel mijn bedje in!

Favo feeling: als je vaart kunt maken met je scriptie!

Velen zullen het wel kennen… De scriptietijd. Als een kluizenaar achter je laptopje zitten en typen, typen en nog meer typen. Afgelopen woensdag was ik van 11:00 tot 22:00 met mijn scriptie bezig en JA, dat is een favo momentje. Ik heb het dan niet over het ‘scriptieën’ zelf (is dat een werkwoord trouwens?) maar over dat productieve gevoel. Ja dat vind ik fijn. Eindelijk zat ik er lekker in en kon ik aan de slag met het invoeren van alle data die ik verzameld heb.

Favo snack: zwarte bonenbrownie à la @fitwithmarit!
zwartebonenbrownie
Ik maakte vorige week deze lekkere zwarte bonen brownie van Fit with Marit! Ik deed de plakjes in de vriezer zodat ik iedere dag een stukje mee kon nemen:) Lekker! Het receptje vind je hier op de blog van Marit.

Favo werkplek: in een koffietentje buitenshuis
yoghurtbarn
‘Nog één aflevering dan!’,  ‘Oke heel eventjes op bed liggen’ of ‘Heel eventjes kletsen met mijn huisgenoot’. Het lukte me thuis écht niet meer om aan de slag te gaan… Op zo’n moment is het fijn als je in een stad woont. Binnen 10 minuutjes had ik een leuk koffie(yoghurt)tentje gevonden (dit keer: Yoghurt Barn Nijmegen). Nog een pluspunt: ik kon iets lekkers voor tussendoor bestellen! Nu aan de slag… 😉

Favo night: dansjes doen op Drift!
drift.jpegEigenlijk had ik donderdag al weekend. En daar maakte ik goed gebruik van. Samen met mijn vriendinnetjes deed ik dansjes op Drift! Gezellig!

Dit waren mijn favoriete momentjes alweer. En nu ga ik brak het weekend in!;) #dikkebuldeigenschuld

Wat waren jouw favoriete momentjes van afgelopen week?
Let me know!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie