Mijn favo sportkleding op een rijtje!

file-4.jpegIk denk dat veel dames (misschien ook wel een aantal heren?) het zullen herkennen. Soms heb je gewoon echt behoefte aan nieuwe sportkleding… Voor die extra motivatie zullen we dan maar zeggen!

Ik heb niet één specifiek merk of speciale (web)winkel waar ik mijn sportkleding vandaan haal. Soms plaats ik bestellingen via het internet en zo nu en dan loop ik gewoon een winkel binnen. Ik kijk graag naar plaatjes op Instagram of Pinterest en bezoek regelmatig verschillende webshops. In deze blogpost heb ik mijn favo sportkledingmerken op een rijtje gezet.

Ik sluit deze inspiratiepost af met een wishlist! Van sport tights en sportbeha’s met printjes in vrolijke kleuren tot items met stoere en chique tinten… Kijk je mee?

Nike

De kwaliteit van Nike vind ik altijd super! Ook is er enorm veel keuze. Van basic items tot broeken met opvallende printjes, van sportleggings tot beha’s… Het enige minpuntje is vaak dat ene getalletje op het prijstkaartje… 😉

H&M

Hier haal ik ook regelmatig sportkleding vandaan! H&M heeft vaak leuke basic items voor een niet al te duur prijsje. I LIKE!

Adidas

Adidas vergelijk ik vaak met Nike. Kleding met een goede kwaliteit, een uitgebreid assortiment en helaas vaak niet zo’n leuk prijskaartje…

Body Engineers

Ik ben fan van de bestelling die ik ooit bij dit merk geplaatst heb. Zowel de sportboek als de sporttop zitten perfect! Ik draag de items dan ook vaak.

FRVR

Ook al is de sportbroek bedoeld om in te trainen. Als chill-outfit is deze broek ook helemaal goedgekeurd. De stof zit heerlijk en de stijl past helemaal bij mij!

Jogha

Jogha laat zien dat sportkleding niet saai hoeft te zijn. Met keuze uit verschillende printjes kun je er ook in de sportschool fashionable uit zien!

Mijn wishlist!

Ik sluit mijn lijstje af met merken waar ik zelf nog geen sportkleding van heb. Maar die ik wel wil HEBBEN! Snap jij waarom als je naar de plaatjes kijkt?

Aimn

Die zomerse en stoere printjes van dit merk… LOVE IT!

Gymshark

Ook van dit merk zou ik graag een item in mijn kast willen hebben hangen. De stoere kleuren passen helemaal bij mijn stijl en de items zien er heel comfy uit!

Stronger

Stoer, sexy, vrolijk of chique… voor ieder wat wils.

Wat zijn jouw favo sportkledingmerken?
Let me know!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Notesofhappiness 20 april 2017 12:18

    Wat een toffe merken! Vaak ga ik toch naar de H&M maar de Primark heeft ook steeds leukere dingen voor een mooi prijsjes. Nike blijft toch mijn grote favoriet.

Geef een reactie