Friday favourites #37

Yessss, het is weer weekend! Waarom ik weer een friday favourite blog met al mijn favoriete momentjes heb geschreven? Om je te inspireren met bijvoorbeeld receptjes of hotspots die ik tegenkom en om je gewoon een kijkje te geven in mijn leven. Daarnaast is het voor mijzelf een soort van dagboekje geworden. Terugkijken op fijne momentjes blijft gewoon heel leuk!

Favorieten van deze week hebben te maken met lekkere frieten, een lieve knuffelbeer, mijn favo koekjes en een workoutnummertje waar je spontaan van gaat dansen. Kijk je mee?

Favo diner: Chickenbreast met champignonroomsaus en Cajun frietjes on the side!
file2-3.jpeg
Afgelopen weekend ging ik voor mijn oma’s verjaardag naar restaurant ‘De Bengel’. Het voorgerecht en de chickenbreast met het sausje waren lekker maar DIE FRIETEN… Dat zijn echt mijn favourites!! (En ook al staat een bakje appelmoes bij het kindermenu beschreven, ik moest dat erbij hebben 🙂 )

Favo knuffelbeer: Boris!
file-5.jpeg
Zoals je misschien ergens eerder hebt gelezen/gezien is mijn vriend een aantal maanden backpacken in Zuid-Amerika. Ja, zonder mij… Want ik moet helaas nog eventjes mijn studie afmaken. Plaatjes van Stranden, vulkanen en de jungle zie ik voorbij komen en stiekem ben ik natuurlijk wel een beetje jaloers. MAAR gelukkig ben ik niet helemaal alleen! Boris de beer houdt mij goed gezelschap;)

Favo lunch: in bed!
file1-3.jpeg
Dit blijft mijn favoriete lunch! Twee volkoren boterhammen met als beleg hüttenkäse, plakjes gerookte kipfilet, een (zacht) gekookt eitje en wat schijfjes komkommer, ik strooi er ook nog wat peper en zout overheen. Hiernaast drink ik nog een warm cup-a-soupje in de smaak tomaat (die is het lekkerst!). En wat is er fijner dan je favoriete lunch oppeuzelen in bed? Eet smakelijk!

Favo chillmomentje: Voetbal én chocolate chipkoekjes!
file3-3.jpeg
Daar zijn ze weer hoor, de chocolate chipkoekjes. Sorry, maar ik kan er geen genoeg van krijgen. Samen met Boris de beer en mijn televisie had ik een perfecte chill-avond. De beentjes omhoog en gewoon even helemaal niks doen… In drukke tijden heb ik dat soms echt gewoon even nodig. (Volgende keer mag de voetbalwedstrijd wel wat spannender zijn trouwens!)

Favo workoutnummertje: Sooney – Back To The Music (Route 94 Remix)

Van rondjes rennen op hardstyle tot in slaap vallen met de rustige nummers van Ed Sheeran. Ik heb niet één bepaalde muziekgenre waar ik veel naar luister. Laatst kwam ik dus dit nummertje tegen. Weer iets héél anders maar ook deze muziek vind ik dus heel tof! Hier kun je toch niet stil op blijven staan?

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie