Friday favourites #38

JEEEEEJ, het is weer vrijdag! Dit was alweer de laatste week van de maand April! Een week met de verjaardag van onze koning, waarbij het zonnetje vaker tevoorschijn kwam dan voorspeld (gelukkig maar!!) en een week waarbij ik heel goed nieuws kreeg! Kijk  en lees je mee?

Favo outfit: ‘Baseball and black and white.’
outfit
Deze outfit was afgelopen week mijn favoriet! Een zwarte broek van SuperTrash met wijd uitlopende pijpen, mijn zwart en wit Adidas Superstars, een shirtje in baseball stijl van de Only en een zwarte leren jasje van de Pull and Bear!

Favo ontbijt: Gebakken appelstukjes in honing!
ontbijtappelhoning
Afgelopen week maakte ik dit lekkere ontbijtje! Ik deed ongeveer 250 gram kwark van Alpro (Go on) in een schaaltje en sneed twee kleine appeltjes in stukjes. Ik bakte deze appeltjes vervolgens warm in een pannetje en deed er een scheutje honing bij. Ik deed de gebakken appelstukjes bij de kwark en strooide er tot slot nog een handje Muesli met noten overheen. YUMM! Ik had een warm fruitig ontbijtje om mijn dag mee te starten!

Favo moment:


De verjaardag van onze Willem moest natuurlijk gevierd worden. En dat deden we zoals velen in Nederland. Met lekkere hapjes, (iets te veel) drankjes, gezellige muziek en heel veel dansjes. En natuurlijk niet te vergeten: goed gezelschap! Proost, op onze Willem!


Favo gedachte:
De zomer is steeds meer in zicht!
zon1.jpg
Hoewel de echt warme temperaturen nog even op zich laten wachten, laat het zonnetje zich wel al steeds vaker zien! De voorspellingen? Langzaam wordt het steeds een beetje meer zomer. LIKE! Want ik wil zwemmen in een buitenbad, boekjes lezen op een strandje, picknicken op een kleedje in het park en ijsjes halen. Heel veel ijsjes!

Favo nieuws: Bijna afgestudeerd!
goednieuws
Gelukkig heb ik niet voor niets al die uren in de bibliotheek gezeten. Urenlang typen totdat mijn vingers kramp kregen en mijn ogen vierkant waren. Ik kreeg afgelopen week allemaal voldoendes terug voor mijn afstudeerverslagen! Nu nog even de scriptie bikkelen tot aan de zomer en dan ben ik toch écht bijna klaar met mijn studie. SPANNEND!! Maar ook wel weer heel fijn.

En nu? Deze vrijdagmiddag stap ik in de trein richting het Noorden. Voor een weekend ‘qualitytimen’ met mijn allerliefste vriendinnetjes. Iets waar ik al heel lang naar uit kijk! Veel favo momentjes voor volgende week gegarandeerd dus…;)

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Let me know!

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article

Geef een reactie