Friday favourites #39

Deze week begon met veel eten en gezelligheid. De dagen erna had ik niet helemaal vakantie maar kon ik wel alles op mijn gemakje doen! Ik kan deze dagen met slechts twee woorden omschrijven: SCRIPTIE & NETFLIX. Een prima combinatie al zeg ik het zelf. In deze friday favourites blog schreef ik iets over mijn favoriete maaltijd van afgelopen week, een nieuwe ontdekte sport, mijn favo mensen én een heel tof vooruitzicht! Kijk je mee?

Favo aankoop: new shoes!
geleschoenen
Ik zag ze, kocht ze en ben nog steeds verliefd! #teamyellow

Favo mensen: vriendinnen voor het leven!
lievevriendinnen
Wat heb ik afgelopen weekend kunnen genieten! En het leuke is dat we alles hebben vastgelegd op camera! Van de stapavond tot het ontbijt en van het uiteten tot proosten op het terras. THANKS meiden voor die fantastische dagen! #alleenmaarliefde

Favo maaltijd: Burgertime @DoubleB Leeuwarden!doubleb
En tijdens dat vriendinnenweekend hebben we natuurlijk ook gegeten en gedronken! Van gevulde dadels tot quesadillas en van friese dùmpkes tot een chocolade toetje. Maar de award voor de meest lekkere maaltijd ging toch echt naar de burger van Double B! Je kunt je burger bij dit restaurant gewoon helemaal zelf samenstellen! Ik koos voor een kipburger op een tradioneel burgerbroodje, met als toppings, kaas, ui en sla. Met daarbij natuurlijk knoflooksaus én zoete aardappelfrietjes. YUMMM!

Favo moment: een nieuwe sport ontdekken!

Ik dacht dat ik bijna alle sporten wel een keertje gezien had. Maar SUPPEN?! Wat was dat? Afgelopen weekend probeerden we het uit en ik vond het zooo tof! Met het zonnetje in onze rug peddelden we door de grachten van Leeuwarden. Ik vond het heel ontspannen en leuk om de terrasjes en winkels vanaf het water te zien! Ik zou het graag nog een keertje willen doen!

Favo training: voetballen!
voetbalschoenen
Ik deed afgelopen week mee met een voetbaltraining. Zo fijn om weer te kunnen doen wat je écht leuk vindt! We zijn inmiddels alweer een paar dagen verder maar nog steeds loop ik een beetje mank… #spierpijn

Favo vooruitzicht: een lief vriendje die over precies 7 dagen weer terugkomt!
michiel
Ook al is de ‘vakantie’ bijna voorbij toch heb ik een leuk vooruitzicht. Want na ruim 3 maanden komt mijn lieve vriendje weer terug naar ons koude kikkerlandje! Psssst! Wil je de zon ff meenemen #bijvoorbaatdank 😉

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie