Friday favourites #40

Het is weer vrijdag! Voor mij een hele leuke vrijdag zelfs! Want eindelijk was het zover, na drie maanden lang aftellen…  Ben je benieuwd waar ik het over heb? Lees dan snel verder ๐Ÿ˜‰ Ook blik ik terug op een zware maar stiekem toch ook wel een fijne wedstrijd, een heel fijn gevoel en een nieuwe favo outfit met een hele toffe print!  Kijk je mee?

Favo workout: 15 kilometers door het mooie, groene Nuenen!
rondjenuenenwestAfgelopen weekend deed ik mee aan een hardloopwedstrijd. Ik deed niet mee om een bepaalde tijd te behalen maar om gewoon lekker een rondje te rennen. Hoe mooi de omgeving ook was, veel heb ik er niet van meegekregen. Want ik had het al snel zwaar… Gelukkig geeft zo’n hardloopwedstrijd achteraf een fijn gevoel! Het gehele wedstrijdverslag kun je hier lezen.

Favo cadeautje: Bloemen en zelfgemaakte knutselwerkjes van de kinderen!
rozen
Ook heb ik afgelopen week mijn stage afgesloten. Voor mijn opleiding(en) Pedagogische Wetenschappen in combinatie met de Pabo heb ik afgelopen jaar lesgegeven in het (Speciaal) basisonderwijs. Helaas komt aan alles een einde. Ik heb er een hele fijne tijd gehad en dan is afscheid nemen natuurlijk nooit leuk! Ik kreeg onder andere deze mooie bos bloemen en een leuk thee-pakketje met versierde theezakjes. BEDANKT! Gelukkig zeg ik niet meteen tot ziens, want ik mag binnenkort nog wel mee op schoolreisje ๐Ÿ™‚ #vindikleuk!

favo printje: Outfit ‘PARADISE’ van Womens Best
womensbest
Ik kreeg deze zomerse sportoutfit opgestuurd van het merk Womensbest en ben helemaal fan! De stof, de print en de kleuren.  I LIKE IT! Ik combineer dit printje met een basic wit of zwart shirtje.

Favo feeling: een schoon opgemaakt bedje!
schoonbed
Bijna niets is fijner dan thuiskomen en in een schoon bedje kunnen kruipen. Dรกt na een warme douche en in mijn meest comfy pyjama. En niet te vergeten, meneer Boris natuurlijk! Die ligt er ook al klaar voor! Goodnight ๐Ÿ˜‰

Favo moment: vrijdagmiddag 12 mei!!

90 dagen, 80 dagen, 50 dagen, 20 dagen…. Na drie maanden aftellen is het dan eindelijk zover! Deze vrijdagmiddag heb ik eindelijk mijn lieve vriendje mogen ophalen! Ook al is de tijd achteraf wel snel gegaan, ik ben toch wel heeeeel blij dat deze periode voorbij is…!! En nu: pizzza

Dat waren mijn favoriete momentjes van afgelopen week alweer! Ik ga dit weekend even genieten van de mensen om me heen. Even geen aandacht voor school, iets minder bezig zijn met mijn blog en Instagram. Maar gewoon even genieten. Doe jij met me mee?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. fashionheavenxl 13 mei 2017 11:20

    Ik vind echt dat je zo onwijs leuk schrijft, echt aangenaam om te lezen! Ook leuk outfitje die van Womensbest xxx

Geef een reactie