Friday favourites #41

Weer is een hele week voorbij gevlogen alsof het niets is. De week met een perfecte zomerdag. De week waarin mijn liefste vriendje weer veilig thuis was. En de week met weer iets te veel scriptiestress. Ik heb veel gedaan, dus ook veel favoriete momentjes om over te vertellen! Kijk je mee?

Favo lunch: broodjes smeren in het park!
broodjepark
Zoals ik al zei was het een week met een perfecte zomerdag. Maar dat had je zelf vast ook al wel gemerkt. Een hele dag in de zon liggen zat er voor mij nog niet in (lees: drukke scriptietijden) maar eventjes lunchen in de zon vond ik een goede pauze! We kochten harde broodjes én heul veul beleg. We zaten op een kleedje in het gras en het zonnetje, keken naar voetballende kinderen en luisterden naar de fluitende vogels,  gitaarspelende mensen en het stromende water. Ik werd er helemaal happy van!

Favo ontbijt: mijn geliefde chocoladehavermoutje!
chocohavermoutje
Het was echt heel lang geleden dat ik dit ontbijtje maakte. Terwijl het toch echt een van mijn favoriete ontbijtjes blijft. Ik was een beetje blijven hangen in één standaardontbijtje. Mijn doel voor komende periode? Weer gaan variëren in ontbijtjes! Heb je nog een leuke ontbijt-tip? Dan hoor ik het graag! 😉 Het gehele recept van dit chocolade-havermoutje vind je in deze blog: ‘Hoe dit havermouttrutje haar havermoutjes in de ochtend maakt’.

Favo kleur: #teamgeel!
teamgeel
Nieuwe schoenen, nieuwe tas. Ik ben #teamgeel deze zomer!

Favo moment: Wanneer je weer een deel van je scriptie kunt inleveren!

Photo by Nicole Honeywill on Unsplash

Urenlang zwoegen terwijl je snapchats voorbij ziet komen van het zonnetje dat blijkbaar buiten schijnt. Maar dan, komt toch dat ene moment. Dat ene moment dat je stuk toch echt klaar is en je op de knop ‘Submit’ kunt klikken. Hop, naar de beoordelaar ermee! Ook al heb ik wat uurtjes in de zon gemist, ook hier krijg ik een voldaan gevoel van!

Favo workoutnummers: 
workoutnummers
Zo nu en dan maak ik een leuke, nieuwe afspeellijst voor mijzelf. Mijn 10 favo workoutnummers op dit moment? Je vindt ze in deze blog: ‘deze 10 favo nummers!’

Favo workout: voetballen met mooi weer!
biertje
Zweten, zweten en nog meer zweten… Want wat was het benauwd afgelopen dagen. Daardoor heb ik gelukkig niet minder lekker kunnen trainen. Laat jip 1,5 uur achter een bal aan rennen en ze is weer helemaal blij! Proost, op een goede training!;)

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?
Laat het me weten!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie