Friday favourites #42

Het was een zonnige week met onder andere een bezoekje aan de Subway, mijn favoriete ijs en een uitje naar een leuk pretpark met de kinders. Ook gaf ik afgelopen week gastlessen op een basisschool en leverde ik mijn scriptie eindelijk in?! Kortom, genoeg leuke momentjes meegemaakt! Kijk je mee?

Favo workout: rennen met de meiden + postworkoutfood van de Subway!
FullSizeRender 11.jpg
Afgelopen zondag kreeg ik een intervaltraining van Marit. Leuk! En toch ook best wel zwaar… Erna mochten we lekker lunchen bij de Subway. Ik vond het een gezellige middag meiden!

Favo uitje: schoolreisje naar Toverland!
FullSizeRender 16.jpg
Afgelopen week was het zover. Het schoolreisje waar de kinderen al het hele jaar naar uitkijken. ‘We zijn er bijna, we zijn er bijna! Maar nog niet helemaal!’ werd al om 9:00 door de bus gezongen. Ook werden zakken met gevulde koeken, Mentosrolletjes en Oreo’s uit de tassen tevoorschijn gehaald. Een zonnetje, eten en spannende attracties, de kinderen (en de juffen!) hebben een hele toffe dag gehad!

Favo toetje: Ben & Jerry’s!!
FullSizeRender 13.jpg
Een tijd lang stond ik in de supermarkt voor me uit te staren. Waar ik precies stond? Voor de vitrine met alle ijsjes… Chocolade, of toch cookies, chocolade of toch cookies… Jip had weer eens last van keuzestress. Totdat ik opeens deze smaak zag staan: ‘Chocolate & cookie dough!!’ JAAA dat was precies wat ik nodig had. En ik kan je vertellen, het was een goede keuze 😉

Favo samenwerking: ambassadeur van Basic-Fit!
basicfitafbeeding
Vanaf deze week mag ik mezelf ambassadeur van  Basic-Fit Nederland noemen! Dit betekent dat naast dat ik regelmatig te vinden ben in de sportschool, ik iedere maand een stukje over mijn sportavonturen schrijf voor de website van Basic-Fit NL. Van mijn workouts tot mijn sportstruggles en nog veel meer… Mijn eerste blog: ‘Als meisje in het krachthonk’ kun je hier lezen.

Favo moment: een wijntje op terras na een lange scriptiedag!
FullSizeRender 12.jpg
Ik had dit wel verdiend na een lange scriptiedag. PROOST!

Favo Juf-Jip momentje: lesgeven over bloggen!
IMG_4954.JPG
Afgelopen dinsdag ging ik langs bij een basisschool in Millingen. Zij willen aan de slag gaan met bloggen en hadden mij gevraagd om een aantal gastlessen te komen geven. Ik vind het super leuk om mijn studie en hobby’s te kunnen combineren. Bedankt gezellige kinderen van de groepen 7 en 8! Hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips gehad 😉

En nu? Nu ga ik mijn de conceptversie van mijn scriptie inleveren!
Waahhhhh, wel weekend!
IMG_4951.JPG

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Let me know!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie