Friday favourites #43

Het is weer weekend! Week nummer 22 is alweer voorbij. Dit betekent een nieuwe maand, met de zomer in zicht. 😉 YESSSS! Het was voor mij een week met weer een aantal leuke favo momentjes. Van een nieuw ontbijtreceptje tot een aantal favo fashionplaatjes en van genieten in het zonnetje tot heel veel dansjes doen (onder het genot van tequila, licor 43, baco’s en bier)! Kijk je mee?

Favo moment: eindelijk weekend hebben!
FullSizeRender 1 (1).jpg
Terwijl velen afgelopen weekend van het zonnetje konden genieten (gok ik), stond ik afgelopen dagen alleen maar frietjes en frikandellen te bakken voor alle kleine voetballertjes. Dat doe ik met veel plezier hoor en ik verdien er centjes mee maar toch is het fijn als je ook even de zon in kan! Ik legde mijn handdoek neer in het parkje en smeerde me natuurlijk goed in (#teamnoggeenzongezien)! Eventjes rust pakken voordat we weer verder gaan met de studie…

Favo recept: pannenkoekjes van maar 2 ingrediënten!
BEWERKT
Pannenkoekjes, daar kun je me altijd wel voor wakker maken. Ik kom veel verschillende recepten tegen op het internet en in kookboeken maar dit receptje vind ik wel heel aantrekkelijk. Waarom? Het bestaat uit slechts 2 ingrediënten!? Dat moest ik natuurlijk uitproberen! YUMM! Dit recept is goedgekeurd. Ik versier ze het liefst met hüttenkäse, honing en wat fruit. Ben je nu benieuwd geworden naar deze pannenkoekjes? Het gehele recept vind je hier!

Favo night: dansjes doen!
IMG_5266
Zo nu en dan duik ik graag het nachtleven in. Biertjes drinken in de kroeg, bijkletsen met leuke mensen en dansjes doen. LOVE IT! En ook al sport ik veel en ben ik bezig met een sportieve levensstijl, op stap gaan en drankjes drinken vind ik bij het studentenleven horen. Even jezelf laten gaan en genieten van het moment. Eerder schreef ik al een blogje over de combinatie tussen mijn levensstijl en feestjes. Ben je hier benieuwd naar? Klik dan hier.

Favo hulp tijdens het hebben van een kater: als je vriendje ontbijt op bed komt brengen!
Tequila, baco, licor 43 en heel veel biertjes…. Tijdens het dansjes doen vond ik dit nog een goed idee. Helaas werd ik iets minder vrolijk wakker… #kater. Maar dat werd toch een beetje goedgemaakt als je vriendje ontbijt op bed komt brengen! 😉

Liefs,
Jip

 

There are 4 comments for this article
 1. Oui Nathalie 2 juni 2017 21:59

  Oooh wat een heerlijke friday favorites! Vooral de pinterest inspiratie en het heerlijke receptje!

  Liefs, Nathalie

 2. Oui Nathalie 2 juni 2017 22:00

  Oh wat een heerlijke friday favorites!
  Vooral de pinterest inspiratie en het heerlijke receptje!:-)

  Liefs, Nathalie

 3. aluminium folie 3 juni 2017 19:00

  ooh die pannenkoekjes ! Zalig !
  De pinterest-favorieten zijn super leuk, echte inspiratie !

  Liefs xx Leen

  ps. ik kende je blog nog niet maar daar gaat verandering in komen, ik ga hem zeker volgen xoxo

Geef een reactie