Friday favourites #44

Favo workout: Spinnen op de maandagmorgen!
spinnen
Ik begon deze week met iets wat ik nog nooit had gedaan, namelijk: spinnen! Mijn vriend geeft wekelijks spinninglessen en ik had ooit gezegd dat ik wel een keertje mee zou doen. Maandagochtend was het zover, ik had nog niets anders gepland staan en dus geen excuus meer wat ik kon gebruiken… 😉

Ik stapte de zaal binnen en voelde me meteen een beetje ongemakkelijk. Hoe werkt zo’n fiets? Hoe hoog moet ik het zadel zetten en staat mijn stuur niet te ver naar voren? Ik had dit duidelijk nog niet eerder gedaan. Dit merkte ik ook toen de les startte, want na drie keer trappen voelde ik de zweetdruppels al over mijn rug kriebelen, jeetje wat is dit zwaar!

Gelukkig vloog het uurtje voorbij. Je bent aan het fietsen op het ritme van de muziek en wisselt sprintjes af met klimmen. Als je mijn hoofd had gezien op het moment dat ik de fiets afstapte dan zou je me meteen weten dat ik het zwaar heb gehad. Dit betekent niet dat ik het niet leuk vond! Ik had zelfs een hele leuke workout gehad! Moe, bezweet maar ook voldaan verliet ik de spinningzaal! En wie weet, misschien doe ik nog wel eens een lesje mee. 😉

Favo reacties: Als mensen zeggen dat ze je begrijpen…
preview
Afgelopen week plaatste ik een blog waarin ik vertelde dat er veel speelt achter de schermen van Instagram. En dat ik het soms moeilijk vind om daarmee om te gaan. Als blogger word ik af en toe benaderd door bedrijven. Dit vind ik leuk maar heeft soms ook een keerzijde. De reacties die ik op deze blog kreeg horen zeker bij mijn favo’s, wat fijn dat zoveel mensen het begrijpen! Wat ik precies bedoel en waar ik me meer op wil gaan focussen kun je in deze blog teruglezen.

Favo vooruitzicht: Weekend met hele leuke vooruitzichten!

Photo by Nicole Honeywill on Unsplash

Eventjes weer de focus op leuke dingen! Zo ga ik morgen dansjes doen op Drift Festival in Nijmegen. Wie zie ik daar? Ook ren ik dit weekend de 10 kilometer in Eindhoven, ik doe namelijk mee met de Ladiesrun 2017 (Eindhoven). Ik gok dat ik na dit weekend zere voeten heb, maar ook dat ik terug kan kijken op heel veel leuke momentjes. 😉

Fijn weekend!

Liefs, Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie