Mijn Body & Fit favorieten op dit moment!

Zoals ik laatst in deze blog schreef, maak ik af en toe gebruik van voedingssupplementen. Onder andere omdat ik veel sport en hierom voldoende eiwitten wil binnenkrijgen. Ik bestel deze supplementen vrijwel altijd bij de Body & Fit shop. Afgelopen week was het weer zover. Mijn voorraad was weer zo goed als op. Dus… vond ik het weer de hoogste tijd om een nieuwe bestelling te plaatsen. Zo bestelde ik een aantal producten die ik altijd in huis haal en koos ik ook voor een aantal voor mij nieuwe producten en/of smaken. Wat mijn Body & Fit favorieten op dit moment zijn? Dat vertel ik in deze blog! Lees je mee?

1. Whey perfection (‘Berry blast’)
wheyperfection.JPG
Dit is voor mij een heel bekend product. Er staat namelijk altijd wel een grote pot ‘Whey perfection’ bij mij in de kast. Waarom? Omdat ik het fijn vind om zo af en toe een shake te kunnen nemen om zo voldoende eiwitten binnen te krijgen. Ik meng 1 schepje eiwitpoeder met 400 ml water, schud goed et voila, je shake is klaar!

2. Smart protein (Variety pack)
smartprotein1.JPG
Smart protein hoort ook bij mijn favorieten en gebruik ik altijd voor in mijn havermoutjes. Eerder ging ik altijd voor de smaak chocolade omdat ik deze smaak simpelweg het lekkerste vind voor in mijn havermoutje. Om eens wat nieuws uit te proberen bestelde ik afgelopen week een ‘Variety pack’. Dit is een doosje met 10 verschillende smaken! Zo kan ik komende weken genoeg variëren met mijn havermoutjes! Pssst, later meer 😉

3. Clean protein bars (‘peanut butter and chocolate’)
cleanproteinbar.JPG
Deze repen blijven mijn FAVORIET. De clean protein bars van de Body & Fit shop. Voorheen bestelde ik ook vaak de smart bars. Maar de clean protein bars zijn net iets groter (goede reden om voor deze te kiezen Jip…) En natuurlijk ging ik voor de smaak ‘peanut butter and chocolate’. Die keuze was snel gemaakt!

4. Smart protein pancakes (‘raspberry white chocolate’)
smartproteinpancakes.JPG
Kant-en-klare pannenkoekenmixen horen ook bij dit lijstje. Makkelijk te maken en héél lekker voor zowel ontbijt als lunch! Ik was héél benieuwd naar deze smaak ‘raspberry white chocolate’! Bij deze variant moet je zelf wel nog eieren + melk toevoegen maar bij sommige varianten hoeft dat niet eens! Ik maakte er deze ochtend pannenkoekjes van en kan je zeggen, ik had een heerlijk ontbijtje!

5. Protein bites (‘white chocolate’)proteinbites.JPG
Als je bij de Body & Fit een bepaald aantal producten besteld, mag je altijd een leuk cadeautje kiezen. Vaak is dit een shakebeker in een bepaalde kleur. Omdat ik al 39 shakebekers in mijn keukenkastje heb gepropt, was ik blij met de mogelijkheid voor een ander cadeautje. Ik kon deze keer ook kiezen voor protein bites en ik kan je vertellen, ze waren binnen 3 dagen op… 😉

Heb jij ook wel eens een bestelling bij de Body & Fit shop geplaatst? Wat bestelde je? Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

 

 

There are 3 comments for this article
  1. Ireen 14 juni 2017 22:17

    Leuk artikel! Maar waarom gebruik je juist die producten, buiten het feit om dat ze lekker zijn:):)?

  2. Jana Six 16 juni 2017 14:27

    Ik bestel vaak hun vloeibaar eiwit en siroop zonder calorieën om op mijn havermoutpannenkoek te doen ?

Geef een reactie