Friday favourites #45

Van een festival tot een hardloopwedstrijd en van een broodje kip met heel veel kaas tot mijn favoriete fitnessdoel… Kijk je mee naar mijn favo momentjes van afgelopen week?

Favo dansjes: Drift festival 2017 – Nijmegen!

Afgelopen weekend was het weer zover! Ik mocht dansjes doen op een Festival. Het weertje was perfect en ik heb heel de dag gezellig kunnen kletsen met leuke mensen. Een lekker muziekje op de achtergrond, een wijntje in de hand en Jip was helemaal blij. Kortom, veel gezelligheid en veel zon. Dit is onder andere waarom de zomer mijn favoriete seizoen is!! En ja, ik heb meteen de festivalkoorts te pakken want ik ben al aan het kijken naar een volgende! Waar moet ik heen? Let me know!

Favo moment: over de finish komen na de 10 km Ladiesrun!

En toen…. was het opeens ochtend en was Jip iets minder blij. Het was namelijk tijd voor de Ladiesrun 10 kilometer in Eindhoven. Dit leek me heel leuk maar niet in mijn toestand van dat moment. Het liefste wilde ik nog wat langer in de foetushouding onder mijn warme dekentje blijven liggen. Gelukkig kreeg ik mezelf uit bed, op naar Eindhoven! Samen met mijn beste hardloopmaatje (mijn kater en mijn ‘betonblokbenen’) kwamen we net onder het uur(!) over de finish. En ja, dat was zeker een favo momentje van afgelopen week. Want pffff wat was het warm! Na het bereiken van de finish strompelden we naar een grasveldje, op zoek naar een plekje in de schaduw, liggen én drinken maar! Al met al ben ik wel blij hoor dat ik heb meegedaan!! Een verslagje van deze hardloopwedstrijd vind je hier ‘Running diary #26 – Experiment: rennen met een kater…’

Favo doel: 10 pull ups!
pullups.JPG
Eindelijk, ik ben er bijna! Altijd heb ik gezegd dat ik OOIT 10 pull-ups wil kunnen. Na alleen maar oefenen oefenen en oefenen ben ik nog niet eerder zo dichtbij geweest. Afgelopen week maakte ik maarliefst 9 en een hele lelijke halve pull up. Volgende week een nieuwe kans!

Favo lunch: Croque kip met heel veel kaas! (Stan&CO – Utrecht)
croquekip
Zoals je misschien voorbij hebt zien komen, was ik afgelopen week een middagje naar Utrecht. Deze heerlijke croque kip is wel een plekje in mijn favourites blog waard! Want wat heb ik lekker geluncht! Het lunchtentje waar je dit lekkere broodje met kip, kaas, cajun en BBQ-saus kunt halen heet: ‘Stan & Co’! Ben je in de buurt? Dan zou ik zeker een kijkje nemen! 😉

Favo Mc Flurry: M&M met caramelsaus!!
McFlurry.jpg
‘Jip, bestel eens een keer een andere smaak!’ ‘Nee, want M&M is gewoon het lekkerste!!’ Wie is het met me eens? 🙂

Liefs,
Jip

 

There is 1 comment for this article

Geef een reactie