Friday favourites #46

WEEKEND! OF eigenlijk kan ik zeggen: VAKANTIE! Het was een week vol met feestjes. Waarom? Ik was jarig én kreeg te horen dat ik afgestudeerd ben! JOEPIEEE! Benieuwd naar mijn favo feestmomentjes van afgelopen week? Kijk dan snel mee?

 Favo toetje: een brownie natuurlijk!!
brownie
Afgelopen week nam vriendjelief me mee uiteten bij het restaurant Nibbles in Nijmegen. Een restaurant waar je allerlei kleine hapjes kunt bestellen. Toen de ober vroeg: ‘Willen jullie nog een toetje?’ keken we elkaar met een grijns aan. We hadden namelijk al lang gezien dat ‘brownie’ op de menukaart stond… Geen twijfel over de vraag van de ober dus. En tot mijn grote vreugde kregen we daar ook een toef slagroom met karamelsaus bij. SMAKELIJK!

Favo hapje bij restaurant Nibbles: Nacho’s!
nachos.jpg
Voorafgaand aan het toetje bestelden we onder andere risotto bitterballetjes met geitenkaas, lams kofte met kruidenyoghurt, patatas bravas met alioi énnnnn nacho’s! En niet zo maar nacho’s. Maar met pulled pork, lente-ui, lavas pesto en sriracha mayonaise! Zie foto en je weet genoeg denk ik… 🙂

Favo workout: voetbaltoernooi! (Met heel veel bier. En gezelligheid!)
voetbaltoernooi.jpg
Team Brakka! In dit felgele tenue stond ik samen met mijn broertjes, vrienden en vriendinnen op het voetbalveld. Lekker achter de bal aan rennen en ‘avonds biertjes/wijntjes drinken. Een goede combinatie! (Al vond ik dat zondagochtend minder…)

Favo moment: ‘Van harte Jip, je bent afgestudeerd!’

Photo by Vasily Koloda on Unsplash

Daar zat ik dan, woensdagochtend 22 juni 9:00. Ik was een kwartier te vroeg en zat in spanning te wachten tot ik aan de beurt was. Een mondeling vind ik normaal niet zo heel erg (praten ben ik meestal wel goed in). Maar als je moet wachten ga je toch beginnen met zenuwen. Gelukkig nergens voor nodig want ik ben geslaagd! Na 4 jaren heb ik dan eindelijk de Bachelor of science én bachelor of education in the pocket! YESS.

Favo maaltijd bij een temperatuur van 30+ graden: kwark met fruit! (en ijsjes natuurlijk)
kwark.jpg
Heeetttttt. Dat was het afgelopen dagen. Op deze moment drink ik graag koude drankjes, kies ik voor lekker fruit, ijsjes of smoothies. Of…. Deze bak gevuld met kwark, blauwe bessen, aardbeien en banaan! YUM.

Favo night: geslaagd zijn + jarig zijn -party!

Een mijlpaal én een overwinning. Het was tijd voor een feestje! Een feestje met vrienden, vriendinnen, kennissen en familie. Lekkere hapjes, koude drankjes, gezellige muziek op de achtergrond én het zonnetje. GENIETEN.

Heb jij net als ik een feestelijke week gehad? Of heb jij juist veel moeten werken/zwoegen voor tentamens? Laat het me weten in een reactie!

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There are 3 comments for this article
  1. Jana Six 23 juni 2017 08:29

    Een dikke proficiat! Ik heb helaas heel de week moeten studeren en examen maken maar maandag ben ik er ook vanaf! (Voor eventjes toch)

  2. Notesofhappiness 24 juni 2017 07:49

    Gefeliciteerd met het afstuderen en natuurlijk je verjaardag! Dat mag zeker gevierd worden

Geef een reactie