Winnaar van het zebra tasje! @Sancha

zebratasjeAfgelopen week mocht ik een WIN-actie doen van het toffe merk Sancha! Vrienden van mij zijn dit toffe modemerk gestart met allerlei leuke accessoires. Denk aan hippe tasjes (zoals deze πŸ™‚ !), armbandjes, portemonnees enzovoorts…Β Ik mocht dit leuke zebra tasje op de foto verloten aan één van mijn volgers. Β De winnaar is willekeurig gekozen.Β 

‘Jij bent de gelukkige winnaar!’

Gefeliciteerd @sanneox ! Jij bent de gelukkige winnaar. Stuur me eventjes een mailtje of DM op Instagram met je gegevens dan komt het tasje zo snel mogelijk jouw kant op!

Ben je benieuw naar de andere toffe mode accessoires? Neem dan een kijkje op: de Facebook van Sancha!

Hopelijk mag ik vaker zulke acties doen! Maar dat hoor je dan vanzelf wel… πŸ˜‰

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie