Q&A #1 – theezakjes-vragen!

img_6163Regelmatig zie ik snapchats en instastories voorbijkomen met van die leuke vragen op theezakjes. Vragen als ‘Wat ga je vandaag doen?’ en ‘Waar ben je het meest trots op? Opeens kreeg ik een leuk idee. Ik kan hier natuurlijk ook een Q&A mee doen! Ik gooide de pot met mijn voorraad van theezakjes op zijn kop en zocht daar de leukste vragen uit. In deze blog geef ik antwoorden op bijvoorbeeld: ‘Waar zou je het liefst 10 minuten gratis willen winkelen?’ en ‘In welke sport zou jij een olympische atleet willen zijn?’ Kijk je mee?

 

avontuurlijkste.JPG
Wat is het avontuurlijkste dat je ooit hebt gedaan?

Nee, ik heb geen spannend verhaal over een avontuurlijke reis ver hier vandaan. Mijn avontuurlijkste ervaring heeft te maken met een periode na mijn middelbare schoolleven. Toen ik geslaagd was voor mijn eindexamen vond ik het tijd voor een nieuwe periode. Oftewel, een nieuw avontuur. Ik besloot te gaan studeren in een voor mij onbekende stad. Ik pakte mijn koffertje in en ging op pad naar Nijmegen. Ik sliep de eerste dagen bij onbekenden, wist niet wat ik de eerste weken allemaal ging doen en waar ik terecht zou komen. Voor mij voelde dit als een avontuur! Een heel leuk avontuur!

vroegevogelofavondmens.JPG
Ben jij een vroege vogel of een avondmens?

Zonder twijfel kan ik zeggen dat ik een vroege vogel ben! Ik zou soms graag willen uitslapen maar helaas word ik vaak rond een uurtje of 8 al wakker. En als ik eenmaal wakker ben, dan ben ik te enthousiast en vind ik het zonde van mijn tijd om in bed te blijven liggen…

titelboek.JPG
Welke titel zou jij het boek over jouw leven geven?

‘DURF jezelf te zijn!’ Ik heb bloggen bijvoorbeeld altijd heel erg leuk gevonden. Daarentegen vond ik het toentertijd té eng om ermee te starten. Ik was veel bezig met wat anderen van mij zouden vinden. Nu, een aantal jaren later heb ik geleerd om mezelf te durven zijn. Dit geldt ook voor andere dingen zoals mijn kledingkeuze. Ik draag wat IK leuk vind en ik ben veel minder bezig met meningen van anderen. Een belangrijk leerpunt in mijn leven…

atleet.JPG
In welke sport zou jij een olympische atleet willen zijn?

Hmm, lastige vraag. Er zijn ook zoveel sporten op de Olympische Spelen! Ik ga toch voor een thriatlon atleet. Omdat ik veel waardering heb voor hoe deze atleten zowel het fietsen als het zwemmen én het hardlopen combineren! Waar halen zij in hemelsnaam die kracht en energie vandaan? Ik zou dit ook wel eens willen uitproberen.

ontbijt.JPG
Wat eet je het liefst bij het ontbijt?
Fruit! In een havermoutje, bakje kwark of op een pannenkoek. Een banaan, appel of een handje blauwe bessen… YUM!

seizoen.JPG
Wat is jouw favoriete seizoen?
De zomer!! De vakantieperiode, de warme zon, de leuke feestjes en lieve mensen om me heen.

muziekinstrument.JPG
Welk muziek instrument zou je willen leren bespelen?

Gitaar! Dat vind ik altijd zo puur klinken. Dan zou ik er ook graag bij willen kunnen zingen. Helaas, moet ik mijn talenten ergens anders gaan zoeken…

dagiemandanders.JPG
Als je iemand anders zou zijn, wie zou je dan willen zijn?

Een (onbezorgd) kind! Niet bezig zijn met de mening en verwachtingen van anderen, geen benul hebben van de verschrikkelijke dingen die er in de wereld gebeuren en al helemaal niet denken aan dingen die je nog MOET doen. Alleen het dilemma hebben of je dolfijnentrainer of prinses gaat worden later… 🙂 Ja, ik zou best een dagje een kind willen zijn!

feestdag.JPG
Wat is jouw favoriete feestdag?

Dan ga ik toch voor de Kerstdag(en). Gezellig eten met de familie, elkaar cadeautjes geven en lekker warm binnen zitten. Alhoewel ik Carnaval ook een leuk feestje vind!

keuken.JPG
Welke keuken vind jij het lekkerst?
Dat is sowieso de Italiaanse keuken! Pasta, pizza en écht italiaans ijs, ALLEMAAL. TEGELIJK. NU. LOVE IT.

zonsneeuw.JPG
Ga jij liever naar de zon of naar de sneeuw?

De zon! Brrr, ik vind de sneeuw maar koud. Ook ben ik altijd meteen een stuk vrolijker als het zonnetje schijnt. Dit betekent niet dat ik nooit naar de sneeuw toe zou willen. Want over wintersport hoor ik ook goede verhalen. Wie weet zal ik dat ook ooit gaan uitproberen!

leeftijd.JPG
Welke leeftijd zou je het liefst voor altijd hebben?
Het liefst zou ik willen blijven hangen op mijn huidige leeftijd van 22 jaar. Als student met veel vrijheid, nog fit genoeg zijn om nachtjes te kunnen doorhalen en dromen over leuke toekomstplannen! (Extra besefmomentje dat ik NU heel hard moet genieten!)

winkelen.JPG
Waar zou je het liefst 10 minuten gratis willen winkelen?
Oehhhhh, mag ik maar 1 winkel kiezen?! HELP. Oke, dan ga ik toch voor een Nike store. Dan wel een hele grote! 😉

Toen was mijn theepotje alweer leeg! Ik ben eigenlijk wel benieuwd in welke winkel jij 10 minuten gratis zou willen winkelen. Laat het me weten in een reactie! Vind ik leuk. 🙂

Liefs,
Jip

 

 

There are 3 comments for this article
  1. Manon 29 juni 2017 18:38

    Nike store sowieso! Of de supermarkt haha

  2. Rosemarijn 30 juni 2017 21:12

    Wat een originele blog hahah! Super leuk 🙂 Ik kies denk ik voor een winkel als de Bijenkorf ofzo, lekker gevarieerd.

Geef een reactie