Friday favourites #47

Drie dagen lang ging Jip op avontuur! (Waarheen heb je misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram). Met een tentje, (lek) luchtbed, en een tas vol extra (regen)kleding ging ik op pad… Ik zou het achteraf zo weer doen maar was ook erg blij dat ik weer thuis was! Nouja, ik was vooral blij dat ik het lekke luchtbed kon verruilen voor mijn eigen bedje. Ook verwende ik mezelf met een lekker onbijtje (#extra veel chocolade) en at ik (natuurlijk) weer pizza! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Favo manier om centjes te verdienen: Defqon.1 2017!

defqon1

 

Of ik wilde werken op Defqon? Waarom ook niet. Zonder na te denken gaf ik door dat ik alle drie de dagen wel beschikbaar was. Aangezien 6x op en neer reizen van Nijmegen naar Biddinghuizen een beetje overdreven is, besloot ik een tentje en mijn luchtbedje mee te nemen. Ik werkte als muntverkoper en dat vond ik veel leuker dan gedacht. De hele dag mensen kijken en ik kan je vertellen, er was genoeg te zien! Ik heb gesprekken gehad met mensen uit Chili, Australië, Zweden en ga maar door. Ik vond het een top weekend! Al was ik na drie dagen wel HE-LE-MAAL klaar met hardstyle… Dat hoef ik voorlopig eventjes niet te horen! 😉

Favo gevoel: slapen in je EIGEN bedje!

Photo by Debby Hudson on Unsplash

Waarschijnlijk herken je het wel. Je bent een paar dagen weggeweest, komt weer thuis en mag slapen in je eigen bedje! Hoe leuk ik het weekend ook vond. Toch was het fijn dat ik niet meer in een muf tentje hoefde te liggen. Na een warme douche viel ik meteen in een diepe slaap! TRUSTEN.

Favo avondmaal: pizzzzzaa!
pizza
Pizzaaaa! Ik ging voor een standaard pizza funghi. Simpel maar ó zo lekker!

Favo werkplek: Yoghurt Barn Nijmegen (incl. yoghurtje natuurlijk)
yoghurtbarn
Iedere keer thuis werken daar word ik ook niet vrolijk van. Zo nu en dan zoek ik een leuk lunch- of koffietentje op waar ik mijn spullen uitstal. Op deze manier wordt werken toch een stukje leuker. Énnnn je hebt lekkere tussendoortjes in de buurt. Zoals dit yoghurtje!

Favo ontbijt: hazelnoot-Nutella havermout!
nutellahavermoutje.JPG
Wat doe je als je heeeeel de ochtend al cravings hebt naar chocolade? Juist dan maak je je favoriete chocolade havermoutje mét extra Nutella. Hier werd ik als chocolade-liefhebber erg vrolijk van! 🙂

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Let me know!

Liefs,
Jip

 

 

There is 1 comment for this article
  1. zonderzooi 3 juli 2017 19:14

    Hmmm dat ontbijtje met Nutella ziet er echt heerlijk uit Jip!

Geef een reactie