Friday favourites #49

Afgelopen week stond in het teken van drankjes. Nee, niet alleen maar drankjes voor mij maar vooral voor anderen. De eerste dagen dan… Ik heb namelijk vijf dagen lang biertjes getapt, wijntjes ingeschonken en cocktails gemaakt tijdens de Zomerfeesten in Nijmegen. Maar gelukkig mocht ik aan het einde van deze week ook zelf proosten 😉 In deze blog zet ik weer mijn favo momentjes op een rijtje. Van mijn favo food en drinkcombinatie tot een leuke (en laatste?) wandeling, een BBQ en feestjes! Lees je mee?

Favo drink en food combinatie: wijn en bitterballen!
wijnbitterballen.png
Vrijdagavond was het tijd voor een gezellige borrel met wel 2 van mij favo’s gecombineerd. Namelijk, wijn en bitterballen. YESSS! Fijn weekend 😉

Favo workout: laatste Vierdaagse training!
wandelen.jpg
De dag erna liepen ik en mijn vriend samen de wijn (/biertjes) en bitterballen er weer af. Ik deed namelijk mee met zijn laatste Vierdaagse training. Dinsdag was de start al en er stond wel 200 kilometer op de planning! AAHHH. Ik moet er niet aan denken. We liepen maarliefst 15 hele kilometers en dat vond ik wel genoeg moet ik eerlijk zeggen… Wel in een hele mooie omgeving trouwens (De Ooy, Nijmegen)! Zie foto hierboven.

Favo avondmaal: BBQ!

Photo by Danny de Jong on Unsplash

Niet zozeer dat ik het eten van de BBQ het lekkerste vind, ik ben namelijk niet zo’n grote vleesliefhebber. Maar de gezelligheid eromheen maakt dat BBQ’en tot mijn favo’s behoort! Eten, kletsen, een avondzonnetje en een lekker koud wijntje. Al ontbrak dat wijntje wel bij deze BBQ (lees verder waarom ik zelf nog niet aan de drank kon gaan).

Favo schoenen: werkschoenen!
shoes.jpg
Bier, wijn, zand, plastic zooi, zweet….. Mijn schoenen zaten iedere werkavond HELEMAAL onder. En nee ik ben eerlijk, ze zijn ook niet zo fashionable. Maar of ik pijn heb gehad aan mijn voeten? NEE. Dan is het goed toch? Ik was er de afgelopen dagen in ieder geval heeeel blij mee.

Favo drankje: na vijf dagen werken op de Zomerfeesten.
proost
feestjes.jpg
Proost! Ik ben namelijk klaar na vijf dagen biertjes tappen, wijntjes inschenken en cocktails maken. Leuk werk, maar na vijf dagen kan ik je vertellen dat ik zelf wel een drankje lust. En dat is wat ik deze donderdagavond deed. Samen met wat vriendinnen dronk ik drankjes en deed ik dansjes!

Favo feestweek: De Vierdaagse feesten in Nijmegen!
nijmegen1.JPG
nijmegen2
proost1.jpg
Met dat drankje van de vorige favo beginnen voor mij de Zomerfeesten 2017. Misschien een beetje later dan de gemiddelde Nijmegenaar. Maar hee, centjes moeten ook verdiend worden. En ik moet zeggen dat ik met het werken ook heel veel van de feesten heb meegekregen! En nu kan ik er ook extra van genieten. Zie mijn instastories voor een sfeer impressie van deze dagen!

Ben jij ook naar de Zomerfeesten in Nijmegen geweest?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie