Friday favourites #50: win-actie

img_7398.jpgHOERA! Ik schrijf voor de 50e keer een friday favourites blog. Jeetje wat gaat dat snel. Van lekkere recepten tot toffe workouts en van mijn favoriete reisjes tot de allerleukste feestjes. Al 50 weken op rij houd ik de leukste herinneringen iedere week bij. Op deze manier geef ik jullie een kijkje in mijn leven én voor mijzelf is het een soort van dagboekje geworden. Zo vind ik het super tof om af en toe terug te kunnen kijken op al mijn favoriete momentjes. In deze blog laat ik je zoals altijd mijn favorieten van afgelopen week zien. Met aan het eind een leuke WIN-ACTIE om te vieren dat dit nummero 50 is! Let’s go.

Favo feeling: eindelijk weer 10+ kilometers kunnen rennen!
fitgevoel2
Na een aantal maanden voel ik me eindelijk weer fit genoeg voor een duurloop. Ik schreef al eerder in deze blog dat ik door allerlei reisjes en feestjes niet zoveel meer aan hardlopen toe was gekomen. Gelukkig heb ik het hardlopen weer helemaal op kunnen pakken en kan ik nu weer 10+ kilometers rennen. Dat was namelijk alweer een tijdje geleden… En gelukkig gaat het nu weer beter, want de halve marathon komt steeds meer in zicht!! AAAAAAHH.

Favo reacties: op mijn ‘realiteit’ blog
rokje1
Afgelopen week zette ik de volgende blog online:  ‘Je ziet niet altijd de hele waarheid’. Met een (dikke) knipoog vertelde ik hoe mijn vakantiekiekjes toch niet zo perfect waren als dat ze leken. Het moraal van mijn verhaal was hierbij dat je hopelijk het besef hebt dat een fotootje een momentopname is. Ik vind het zelf namelijk heel tof om mooie plaatjes te schieten, maar besef wel dat hier veel meer achter zit! Ik vind het dan ook super tof dat jullie hier zo positief op reageren!

Favo leftover: Tabouleh met ei!
FullSizeRender 28
Ken je dat moment? Dat je honger hebt maar geen idee hebt wat je wilt eten. Dat gevoel had ik dus vanmiddag. Brood, pannenkoeken, ei… ik wist het niet. Totdat ik dit bakje Tabouleh van gisterenavond nog in de koelkast zag staan. En omdat de lekkere dingetjes er wel al veel waren uitgegeten (as always), besloot ik er nog een gebakken eitje en stukjes kip doorheen te roeren. YUMMM. Ik was zeer happy met deze ‘leftover-lunch!’

Favo hardloopgadget: De FlipBelt!
flipbelt2Flipbelt3
Een tijdje geleden stuurde IMMAYA SPORTS mij een aantal hardloopgadgets op. ‘Of ik deze wilde uitproberen?’ Tuurlijk! Ik was erg benieuwd. En ik kan je vertellen, ik ren niet meer zonder mijn nieuwste favo hardloopgadget. Waar ik het over heb? De Flipbelt!

Dit is een soort van hardloopriem waarin je allerlei spulletjes kunt stoppen. Denk aan je telefoon, een OV-chipkaart, kauwgompjes maar ook je sleutels! Want er zit ook een handig haakje aan, waardoor je sleutels niet verloren kunnen gaan. De Flipbelt kan op maat besteld worden, waardoor de riem niet gaat afzakken. (Ik heb tijdens het rennen echt niet door dat ik zo’n ding om mijn heup heb zitten). HANDIG dus. Ben je een hardloper? Dan vind ik deze gadget zeker een aanrader!

Flipbelt1

HOERA! Tijd voor een WIN-ACTIE!

Omdat dit mijn 50e friday favourites blog is, mag ik van IMMAYA SPORTS zo’n flipbelt weggeven aan mijn volgers! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder deze blog. Vertel waarom je de Flipbelt zou willen winnen, laat een leuk blog idee voor mij achter of reageer met iets wat je gewoon even kwijt wil. De inhoud van de reactie laat ik geheel aan jou. 😉 Volgende week vrijdag in de 51e friday favourites blog, maar ik de winnaar bekend!

Liefs,
Jip

 

 

There are 27 comments for this article
 1. Anne 28 juli 2017 19:50

  Een hardloper hier ??
  De flipbelt zou zeeeeker van pas komen bij deze steeds fitter wordende student!
  Scheelt gedoe met sleutels aan de schoenveters en mijn telefoon in de zak van mijn vest. Of erger nog, telefoon in mijn hand ?
  Zin om hiermee te shinen tijdens de 10km in Eindhoven dit jaar ??

  • sandersjip 28 juli 2017 20:46

   Ren je op 8 oktober? Misschien kom ik je dan wel tegen!;)

   • Anne 29 juli 2017 10:28

    De 10km is op zaterdagavond ? Dus op 7 oktober, was wel leuk geweest om je tegen te komen!

 2. Nienke 28 juli 2017 19:51

  Hoi Jip!! Gefeliciteerd met je 50ste friday favourites! En wat een super leuke en handige winactie! Ik probeer zelf altijd al mn spulletjes die ik meeneem tijdens het hardlopen in zo’n armband voor je mobiel te proppen, maar ten eerste loop ik daarmee een beetje voor lul en ten tweede past er niet zo bar veel in hahahah. Dus ik zou graag willen meedoen met de winactie voor de flipbelt! Groetjes van Nienke!

 3. Nienke 28 juli 2017 20:25

  Hee Jip,

  Altijd leuk om jou favourite friday te lezen! Ik word er spontaan vrolijk van en ga zelf de geluksmomentjes terug halen. Hierbij besef ik dat geluk al in de kleine dingetjes zit! ?

  Ik loop gemiddeld 2 á 3 x per week hard. Helaas worstel ik altijd waar ik mijn telefoon en sleutels kwijt kan (telefoon houd ik vast en de sleutel bind ik om mijn
  veter). De flipbelt zou dus een heel mooie uitkomst kunnen bieden zodat ik niet meer worstel met mijn telefoon en sleutel.

  Groetjes Nienke

 4. Irene Wijnakker 28 juli 2017 21:16

  hallo Jip! Jou blogs zijn zo herkenbaar en leuk. En leuk om te zien dat jij ook regelmatig door t mooie nijmegen loopt. Ik zou heel graag de flipbelt willen winnen. Ik had er een van Nike en die vond ik ook heel fijn, alleen mijn hond heeft het kapot gemaakt. Toen was mijn moeder zo lief om een nieuwe te kopen, maar een halfjaar later wist mijn hond het weer te slopen☹ pff.. nu loop ik met mijn mobiel in mijn hand. Ik ben aan het trainen voor mijn eerste marathon in amsterdam(ik doe een poging) dus de lange afstanden komen er binnenkort aan. Dus een flipbelt komt wel goed van pas!

  Groetjes Irene

 5. Marina 28 juli 2017 21:39

  Hey Jip!

  Ik loop nu 3 jaar hard en sinds een jaar fanatiek hard voor hardloopevenementen met als uiteindelijke doel in meerdere plaatsen de hele marathon lopen. Helaas heb ik t eerste halfjaar van 2017 met blessures te maken gehad waardoor t niet altijd ging zoals ik wilde en ook een tijdje niet heb kunnen hardlopen/sporten. Ik ben nu sinds een paar weken weer t hardlopen aan t opbouwen om uiteindelijk 10 km tijdens de Vredesloop in setember te kunnen hardlopen. Ik heb nu als doel, en ik hoop dat t lukt, om in maart met de CPC mn eerste halve marathon ooit te rennen. De flipbelt zou mij een enorme boost en motivatie geven met t hardlopen (en minder struggles met mn telefoon en sleutels ;P)

 6. Marloes Meijering 28 juli 2017 22:26

  Hoi Jip,
  Gefeliciteerd met de 50e! En even serieus… afgelopen week wilde ik dus gaan hardlopen in korte broek, maar daar zat geen zakje met rits in waar ik al m’n zooi in kwijt kon. Nou loop ik al jaaaren met dat broekje, maar ik kreeg het briljante plan om na jaaaaren eens m’n loopjes ook via Strava te checken ipv alleen via m’n Polar (vraag me niet waarom hoor). Dus eigenlijk komt deze winactie als geroepen en wil ik ‘m ook dolgraag winnen! Komt ook zeker van pas tijdens de halve marathon in Eindhoven in oktober die ik ga lopen 🙂

  PS. Doe Tessa de groetjes! 🙂

 7. Jolieke 28 juli 2017 23:05

  Yess wat leuk Jip! Ik zou het heel leuk vinden om dit te winnen voor het hardlopen. Ik heb bijna een jaar niet kunnen lopen vanwege ziekte en heb eindelijk nu een paar weken terug weer een beginnetje kunnen maken, zo fijn! Nu weer lekker opbouwen, en dit soort sites van inspirerende mensen motiveren me dan weer een beetje als ik baal dat ik weer vanaf zo laag moet beginnen. Dus love it! 🙂

 8. Thais 28 juli 2017 23:30

  Ik loop en sport al langer, maar nu kies ik voor een nieuw doel… een halve marathon, spannend maar daar is vooral goed materiaal voor nodig. Ik heb nog steeds geen oplossing voor mijn gsm tijdens het lopen, die vervelende hardloopbandjes aan men arm zakken steeds af, dus steek ik hem in men sport Bh,zeer vervelend, maar gebrek aan een betere oplossing ?

  En een nieuwe tip voor een leuk blogje??? Hoe blijf je van al dat lekkere eten en drinken tijdens die mega gezellige zomeravondjes ?

 9. Ilona 28 juli 2017 23:45

  Hoeraaaa 50 ???
  Graag zou ik deze gadget winnen omdat dit het rennen een stuk makkelijker maakt. Nu in de zomer heb ik geen vestje aan waardoor ik geen idee heb waar ik mijn telefoon en sleutels moet laten tijdens het rennen. Daardoor heb ik minder motivatie en ren ik minder.
  Door deze gadget zou ik weer meer gaan rennen.

  Fijn weekend Jip ?

 10. Maxime Gootzen 29 juli 2017 00:36

  De flipbelt lijkt mij super handig tijdens het hardlopen.
  Dan hoef ik niet mij sleutels ergens te verstoppen voor het huis. En bang zijn dat mensen de sleutels zien en inbreken!

  Ik vind je Blogs wel echt fantastisch. Hierdoor vind ik steeds weer de motivatie om te gaan rennen/hardlopen

 11. Lin 29 juli 2017 01:26

  Die flipbelt is ook wat voor mij! Mijn vriend gebruikt mijne steeds waardoor hij uitrekt en bezweet raakt ?.
  Ik zie mezelf wel rennen met zo’n nieuwe blitse belt!

 12. Jip 29 juli 2017 04:54

  Gefeliciteerd Jip! (zo leuk om iemand anders met je eigen naam aan te spreken 😉
  Heel leuk om te zien hoe je afgelopen jaar zo erg bent gegroeid met alles wat je doet als zogenaamde “fitgirl”, je inspireert me keer op keer enorm op beide sociaal en sportief vlak!
  Deze riem zou enorm van pas komen om een keer niet mijn spullen in mijn sportbh, sok of legging moet verstoppen in de hoop dat het blijft zitten…
  Liefs vanuit Amsterdam!
  X Jip

 13. Dominique 29 juli 2017 08:35

  Hoi Jip,

  Je blog maakt me altijd weer vrolijk, het inspireert me en geeft me mooie inzichten✨
  Hardlopen is definitely mijn ding. Over 4 maanden ga ik de halve marathon hardlopen door berg en duin. Een zware uitdaging. Ik ben blij dat wij vrouwen een boezem hebben want ik stop altijd al mijn spulletjes in mijn sportbh. Ze zwerven de hele bh door en als ik weer thuis ben begint de zoektocht naar mijn spulletjes. TIJD VOOR EEN FLIPBELT!
  Jip, succes met de voorbereidingen van jou halve marathon! You can do it!
  Liefs, Do

 14. Nikki 29 juli 2017 08:46

  Hè Jip!

  Volg je al een hele tijd op Instagram, vind je foto’s mooi en hoe je schrijft blijft leuk om te lezen.
  Ik heb afgelopen april mn eerste halve marathon gelopen en allemaal leuke en handige cadgets gekregen van mn zus. Nu heeft me zus ook het hardloop virus te pakken en gaan we samen haar eerste hardloop wedstrijd lopen, namelijk de 4 mijl in Groningen op 8 okt. Aangezien ik al voorzien ben van de nodige cadget, doe ik mee voor mijn zus. En hoop dat ze deze wint, zodat ze ook net als ik toen door haar, start klaar is!!!

  Lieve groetjes uit Twente

 15. henriettemeeske 29 juli 2017 09:10

  Hi Jip?
  Het lijkt me ontzettend leuk (en handig?) om de flipbelt te winnen. Dit is hopelijk de stok achter de deur om mijn hardloop skills weer op te pakken ?

  Groetjes Henriëtte

 16. Hilde 29 juli 2017 09:20

  Ik heb een haat-liefdesverhouding met hardlopen. Net toen ik er goed in begon te komen en mijn eerste 10 km had gerend kreeg ik een knieblessure. Doordat ik het te lang negeerde heb ik toen een aantal maanden niet kunnen rennen. Zelfs tijdens het zitten deed het pijn (ik kon niet meer studeren zonder om de vijf min van houding te wisselen). Nu pak ik het weer op maar nog steeds met wisselend resultaat. Toch ga ik door en wil ik ooit een halve marathon rennen (maar miss eerst weer een 10k.) De flipbelt klinkt echt handig en zo hoef ik na een rondje plantsoen niet meer mijn zweterige sleutels uit mijn sportbh te vissen haha (;

 17. Vera 29 juli 2017 11:01

  Ik volg je al een tijdje en ik word elke keer weer vrolijk van je posts! ? De flipbelt zou echt super van pas komen! Ik ren altijd met m’n lieve Duitse Herder Rex die ik dan ook in mn hand vast heb. En om mn arm heb ik ook een telefoonhouder met oortjes die er dan onderaan bungelen. Voordat alles goed zit zijn we weer 5min verder. Dus de flipbelt zou echt ideaal zijn! Liefs Vera (insta: fitwithvera)

 18. Amanda 29 juli 2017 11:01

  Gefeliciteerd met je 50ste friday favourites. Ik doe heel graag mee aan de winactie voor deze super gadget. Ik kan nooit mijn MP3 speler kwijt ik moet hem altijd in mijn hand houden, waardoor de oortjes snel uit mijn oren gaan en het is gewoon niet idiaal. Het is echt een hele struggle. Ook zou het fijn zijn dat je toch je sleutels en eventuele andere spulletjes gemakkelijk kwijt kunt. Bedankt voor deze leuke winactie. Nu duimen maar!

 19. Karen 29 juli 2017 11:18

  Wauw wat ziet dat er handig uit en nog fancy ook! ? Ik sukkel altijd met zo’n hoesje voor je telefoon rond mijn arm, als het warm weer is begint het te knellen van het zweet en als het regent ben ik bang dat mijn iphone het gaat begeven als die nat wordt ? dus deze Flipbelt zou ik wel heel handig vinden! Hopelijk is tegen dan mijn blessure genezen en kan ik er weer volop tegen aan! Doe zo verder met je blog Jip, ik vind alles altijd zo leuk om te lezen, zo eerlijk en spontaan! ✨

  Liefs, Karen

 20. Nynke Hofstra 29 juli 2017 12:12

  Hee Jip,

  Ik volg je blog nu al sinds (uit mn hoofd) je #7 favo friday. Doordat jij je leuke momentjes deelt sta ik ook stil bij mijn eigen leuke momentjes van die week. Ik lees m altijd vrijdag na school/werk. Het geeft mn weekend altijd zo’n positieve boost! Dus keep going girl! Op het moment gebruik ik zo’n band om mn arm waar ik mijn telefoon in doe. En ik geef toe dat ik best een mooi-weer-loper ben. Het gevolg: de zon zorgt voor een afdruk op mijn arm. Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik aan die witte plek kom haha. Het lijkt me super leuk en handig om de belt te winnen zodat ik dit kan voorkomen en die armband thuis kan laten. Succes met de voorbereidingen voor de halve marathon!

  Liefs Nynke

 21. Amber 29 juli 2017 16:07

  Ik train voor de marathon van Amsterdam en ondertussen nog steeds op zoek naar de manier om alles (lees: sleutel, telefoon, pinpas, mp3speler, gelletjes en de PowerBar gel shots) mee te nemen. De zoektocht naar een broekje heb ik opgegeven, na 4 nieuwe broeken gekocht te hebben past het nog steeds niet. Mijn telefoon in mijn hand is tot 5km een optie, maar dat ga ik geen marathon volhouden… De combinatie van een band om mijn arm en de zakjes van mijn broekje volstoppen levert schuurplekken bij mijn arm op, dus dat is ook niet geschikt. Mijn nieuwsts oplossing is zo’n neppe flipbelt van de action omdoen en die dan in mijn broek dragen zeg maar. Hij kruipt enorm omhoog en iets eruit halen is een drama, maar als ik hem onder de rand van mijn broekje draag schudt en rammelt het in ieder geval wat minder. Misschien dat de flipbelt wel de oplossing is, want ik ben door de creatieve opties heen..

 22. Pingback: Mijn hardloop essentials! – Jipsanders.com
 23. Ilse 29 juli 2017 20:30

  Hey Jip!

  Ik ben al een paar jaar bezig met hardlopen, het ene moment iets fanatieker als het andere moment.. Maar sinds begin dit jaar ben ik weer heel fanatiek aan het trainen. En het is zo tof om dan te merken dat je steeds beter word! ? Laatst heb ik me in een opwelling ingeschreven voor de dam tot damloop, waar ik nu dus hard voor aan het trainen ben. En als de dam tot damloop goed gaat ga ik misschien wel doortrainen voor de halve marathon! Vind het super spannend want ik heb nog nooit meegedaan aan een wedstrijd langer als 10km, maar het lijkt me een hele toffe uitdaging! Ik zou die flipbelt dus super goed kunnen gebruiken voor tijdens m’n trainingen, aangezien ik nu altijd aan het klooien ben met waar ik alles moet laten tijdens het lopen..

  Liefs Ilse

 24. Natasja 29 juli 2017 20:32

  Wat een super gaaf ding! Na een tijdje veel energie gestopt te hebben in krachttraining en Crossfit, heb ik toch vandaag weer een mooie 10-km onder het uur gelopen. Een Flip belt zou goed van pas komen om er nog wat extra kilometers aan te plakken de komende tijd!

 25. Danielle 1 augustus 2017 07:00

  Super leuk winactie! ik ben net begonnen met hardlopen, om zo mijn conditie op te bouwen en me fitter te voelen.
  en loop dus nog met mn sleutels en telefoon in mijn hand, niet echt handig natuurlijk,
  Maar moet ergens mee beginnen.
  die leuke flip belt zou wel echt handig zijn en dat natuurlijk een goede motivatie om door te blijven zetten!

  Liefs Danielle

Geef een reactie