Friday favourites #51

Het was voor mij een rustig vakantieweekje. Met af en toe een gezellige date en natuurlijk een workout hier en daar. Verder at ik ‘Ferroro rocher ijs’, keek ik met veel enthousiasme naar de Oranje leeuwinnen en koos ik de winnaars voor de FlipBelt win-actie! Lets go! Kijk je mee?

Favo ijsjessmaken: Snicker-ijs en ferrero rocher-ijs!
Processed with VSCO with f2 preset
Als ik een ijsje ga halen dan kies ik vrijwel altijd voor een chocolade of vanille variant #teamchocolate. En als je dan de keuze hebt uit ‘Snicker’- en/of ‘Ferrero rocher’ ijs dan weet ik het wel hoor!! YUM!

Favo workout: 10 kilometer in de middag!
middagworkout
Ik plan mijn hardlooprondjes vaak in de ochtend. Omdat ik het sfeertje van een vroege morgen het fijnste vind (lees: geen mensen, een opkomend zonnetje en frisse lucht). Maar ook omdat ik dan meteen fit ben voor de dag die nog moet komen. Afgelopen donderdag rende ik voor de verandering eens in de middag, dat kwam mij op dat moment iets beter uit. Ik moet zeggen, dit was voor de verandering ook wel eens fijn!

Favo food voor bij de borrel: Nacho’s en wijntjes!
nachos.jpg
Nacho’s, wijntjes en kletsen maar… Zulke avondjes zijn vaak het állerbeste!

Favo tv avond De oranjeleeuwinnen aanmoedigen!
oranjeleeuwinnen
Ik hou ervan. Op de bank ploffen, onder een dekentje kruipen en op het gemak tv kijken. Afgelopen donderdag zat ik er natuurlijk ook klaar voor! Nederland – Engeland! GO GIRLS! En wat dit favoriete momentje nog beter maakt was de uitslag! 3-0. WAUW. Op naar de finale zondag! Wie gaat er nog meer kijken?

Favo avondeten: de échte pannenkoeken mét poedersuiker en schenkstroop!
pannenkoeken
Nee, geen proteïnepannenkoeken, boekweitmeelpannenkoeken of speltpannenkoeken. Maar gewoon de pannenkoekenmix van Koopmans. En dan mét schenkstroop en poedersuiker natuurlijk!! 😉

Favo festivalvoorbereidingen: inkopen doen!
boodschappen.JPG
HELP! Ik ga komend weekend kamperen. Als onervaren kampeerder altijd spannend. Heb ik alle belangrijke dingen bij me? Gelukkig wordt er weinig regen voorspeld voor dit weekend (fingers crossed!!!). Als laatste voorbereidingen gingen we de winkel in… Knakworsten, pannenkoeken, krentenbollen etc. etc. Nu zijn we er echt helemaal klaar voor! (hoop ik 😉 )

Winnaar FlipBelt!
flipbelt7

Ik sluit af met nóg iets leuks! Namelijk de uitslag van de win-actie van de FlipBelt!
Na meer dan 100 reacties heeft Naamloten.nl willekeurig een naam gekozen.
Ik had graag iedereen een FlipBelt opgestuurd maar helaas kan ik dat niet.

Gefeliciteerd @Aim4fit_ ! En nogmaals JEEEEJ, want ook jouw hardloopmaatje Pim krijgt een FlipBelt toegestuurd. Zodat jullie samen op pad kunnen! Ik ga jullie een berichtje sturen zodat jullie binnenkort de hardloopriem kunt ontvangen! Veel plezier ermee!!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie