Friday favourites #52

De week begon voor mij goed met een festivalweekend. Dansjes en drankjes, het is allemaal voorbij gekomen. Ook kreeg ik een nieuwe sportoutfit toegestuurd én kwam ik leuke inspirerende plaatjes tegen! Lees snel verder voor mijn favo’s van afglopen week!

Favo feestje: Solar weekend 2017!
solar.png
Pop muziek, House, Techno, Hip-hop… Ga zo maar door. Dit is wat ik zo tof vond aan het Solar Festivalweekend. De verschillende muziekstijlen zorgen ook voor verschillende type bezoekers en er hing overal een open, gezellige en creatieve sfeer. Oftewel, voor ieder wat wils. Het zonnetje (die gelukkig nog om de hoek kwam kijken) maakte het helemaal af! Wie gaat er volgend jaar mee?

Favo festivalontbijtje: broodje knak!
knakworsten
Eierkoeken, krentenbollen, koekjes, bananen, bier… Ik schakelde jullie hulp in omdat ik zelf geen idee had welk eten ik het handigste mee kon nemen naar zo’n weekend. In deze blog zette ik 10 ‘festivalfood-tips’ op een rijtje. Zonder twijfel was mijn favoriete ontbijt: broodjes knak mét mayonaise! Met wat zou jij het liefste ontbijten op een festival?

Favo nieuwe sportoutfit: Hip to the gym!
httg3(bewerkt).JPG
Een voordeel van blogger zijn is pakketjes ontvangen. Afgelopen week kreeg ik deze toffe outfit toegestuurd van Hip to the gym. Mijn oordeel over dit setje: GOEDGEKEURD! De outfit heeft een stoer patroon, mooie blauwe en grijze kleuren, een goede pasvorm en is leuk en gemakkelijk te combineren! Bedankt Hip to the gym, jullie hebben me weer blij gemaakt. 🙂

Favo workout: 15 hele kilometers!
hardlopen15km
Die drankjes, dansjes en broodjes met knak waren allemaal heel leuk en lekker maar vier dagen kamperen zorgde er wel voor dat mijn lichaam uitgeput raakte. Doordat ik rust ook erg belangrijk vind, is het hardlopen er een beetje bij ingeschoten deze week. Gelukkig voelde ik mij vanochtend weer fit genoeg om een rondje te rennen. Samen met mijn hardloopmaatje maakten we maar liefst 15 kilometers! Eindelijk lukt het om de afstanden weer op te bouwen. Dat mocht ook wel want… het is nog maar 8 weken tot de halve marathon. AAAAAAAHH! *Jip heeft stress!*

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie