Friday favourites #53

Schoenen die bovenaan mijn wishlist staan, een workout van 60 kilometer én een heerlijke high wine! Mijn week in plaatjes. Let’s go.

Favo party: verjaardagsfeestjes!
feestjeselfie.jpg
Afgelopen maandag had ik een verjaardagsfeestje van een vriendinnetje. Iedereen in een feestelijke outfit, een stuk taart, een glas wijn en kletsen maar. PROOST! (En waarom ik geen foto van het feestje zelf heb? Omdat het zo gezellig was en het compleet vergeten ben om een foto te maken! #ikhebduséchtgenoten.)

Favo ontbijt: uitgebreid én op het gemak!
ontbijt.jpg
Zoals je misschien al weet, is mijn favoriete maaltijd van de dag het ontbijt! En dan het liefst een uitgebreid ontbijt dat ik op mijn gemak kan opeten. Van havermoutjes tot pannenkoeken en van een simpele boterham met pindakaas tot een bakje kwark. Ik vind het heerlijk om de dag rustig te kunnen beginnen (met voedsel;) )!

Favo workout: 60 kilometer fietsen!
fietsen
fietsen1608.png
Afgelopen woensdag besloten mijn vriend en ik een racefiets te huren. Onder het motto van ‘We zien wel waar we uitkomen!’ stapten we ’s ochtends op de fiets. We begonnen onze tocht over de Ooijse bandijk, een prachtig omgeving met veel groen en water. We crossten verder en naderden opeens de grens met Duitsland. We besloten door te fietsen tot de stad Kleve, om vervolgens met een omweg weer terug naar Nijmegen terug te keren. Aan het eind hadden we nog een laatste HINDERNIS namelijk: de Zevenheuvelenweg. Als je deze weg kent dat weet je meteen in welke staat ik Nijmegen bereikte! 😉 Veel gefietst, veel gezien. Kortom, een topworkout! (Route: Nijmegen >> Ooij >> Erlecom >> Kekerdom >> Millingen aan de Rijn >> Kleve >> Kranenburg >> Groesbeek >> Berg en Dal >> Ubbergen >> Nijmegen! Als je op zoek bent naar een leuke fietsroute (50/60 km) in de omgeving van Nijmegen dan is dit zeker een aanrader!) Oja, en de fietsen huurden we bij Jasper, dat was allemaal top geregeld!

Favo girlsnight: HIGH WINEN! (incl. lekkere hapjes)
highwinefrieten
Van dikke frieten tot flammkuchen met pulled pork en van een kerriesoepje tot Franse en Italiaanse kazen op een toastje. Op het gemak borrelen, bijkletsen met vriendinnetjes onder het genot van deze lekkere hapjes. Wat wil je nog meer? 🙂

Liefs,
Jip

 

There is 1 comment for this article
  1. tessavdwerff 18 augustus 2017 17:26

    Ohh wat heerlijk, die fietstocht vooral. Nice dat je zoveel kunt zien, met alleen de fiets! Ik ben echt dol op je stippenshirtje van de eerste foto!! :))

Geef een reactie