Friday favourites #55A

Mijn laatste vakantieweekje is voorbij! Wat ik jammer maar stiekem ook helemaal niet zo heel erg vind. Het was namelijk een leuke week en het is tijd om weer te beginnen! Wat ik allemaal deed? Ik veranderde iets aan mijn all time favourite standaardontbijtje, ik heb een oude sport opgepakt en ik ben enthousiast! Waarover? Dat vertel ik ook in deze friday favourites!

Favo verandering aan mijn all time favourite choco havermoutje: haverflakes!
haverflakes.JPG
Als je mij een beetje volgt dan weet je dat ik al jaren een standaard receptje heb van mijn Β ‘choco-havermoutje’ (Dit receptje kun jeΒ hier vinden). Afgelopen week vond ik nog een zakje met ‘haverflakes’ achter in de kast. Ook al gebruik ikΒ altijd havermout, dit wilde ik wel een keertje uitproberen. Ik heb in plaats van 50 gram havermout, 50 gram haverflakes toegevoegd en verder precies hetzelfde ontbijtje gemaakt.

Het heeft net even een andere textuur maar ik moet zeggen dat ik dit ook heel erg lekker vind. Misschien dat ik dit dus wel vaker ga doen. Maak jij vaak een recept met havermout? Probeer dan eens haverflakes te gebruiken als je zin hebt in een kleine verandering! (PSSST let me know wat jij ervan vond!)

Favo training: VOETBALLEN!
voetbal
Na tien jaar stond ik eindelijk weer op het voetbalveld. Lekker achter een bal aan rennen met een aantal meiden. Ik vind het heerlijk. Het was nog wel een training maar aanstaande zondag heb ik mijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. SPANNEND!!

Favo feeling: enthousiast zijn, een nieuwe start!

Photo by Jessica Lewis on Unsplash

Misschien heeft niet iedereen zin om na een vakantie weer te beginnen met het ‘normale’ leven. Toch moet ik zeggen dat ik er wel klaar voor ben. (Dat mocht ook wel moet ik zeggen #telangevakantie #studentenleven). Ik ben klaar voor een nieuw studiejaar, nieuwe mensen en nieuwe doelen. LETS’ DO THIS!

Favo nieuw trainingspak: Adidas
Als ik een dagje thuiswerk (of gewoon een avondje bankhang) dan ben ik 100% sure te vinden in trainingspak! Ik heb dan ook verschillende pakken in de kast hangen. Afgelopen week kon ik deze outfit van Adidas aan mijn trainingspakken-collectie toevoegen en daar ben ik heel erg blij mee! De stof is helemaal mijn kleur (zwart-wit dus) en voelt super aan! Adidas = natuurlijk kwaliteit en helaas ook poepieduur, maar dan krijg je wel wat.

Vind jij het ook fijn om na een vakantie weer te kunnen beginnen met een nieuwe start? Of plak jij liever nog een weekje aan je vakantie vast?

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article

Geef een reactie