Friday favourites #55

Elkaar na 12 jaar EINDELIJK weer zien! Workouts die beter gingen dan ik had verwacht en iets met chocolade uit Den Bosch… Mijn week in plaatjes >> Let’s GO!

Favo meeting: elkaar na 12 jaar weer zien!
wijntjeskerk.jpg
Afgelopen weekend had ik afgesproken met twee vriendinnetjes van vroeger. Terwijl we onze taartjes aten, rekenden we het uit: we hadden elkaar al 12 jaar niet gezien!!! Gelukkig konden we het nog steeds erg goed met elkaar vinden. En kijk dan HOE LEUK deze borrellocatie was! Een kerkgebouw met een bibliotheek én borrelhoek. I LIKE IT. (Klik hier voor de precieze locatie!)

Favo toetje: een échte Bossche bol!
bbol.jpg
Wanneer je huisgenootje thuiskomt met DIT! <3 Eet smakelijk!

Favo workout: 2 wedstrijden op één dag + 17.5 kilometers!
17.5km.jpg
Behalve alle borrels (want vakantie = bijna voorbij) was het voor mij ook een sportieve week! Ik mocht op mijn eerste voetbalzondag maarliefst TWEE wedstrijden spelen want het andere team had te weinig spelers. En je raadt het misschien al, SPIERPIJNNNN de dag erna. Mijn kuiten, liezen en bovenbeenspieren leken niet meer te willen bewegen. Ik was dan ook erg bang voor mijn halve marathon training van deze week maar gelukkig viel dit reuze mee. ‘Redelijk gemakkelijk’ rende ik samen met mijn hardloopvriendinnetje 17.5 kilometers. Wel met een iets te laag tempo maar we hadden veel bij te kletsen… Ons doel voor het volgende hardlooprondje? Minder praten en harder rennen! 😉 #gemotiveerd!

Favo feeling: Net gewassen haren
haren.jpg
Als je eigenlijk je haren moet wassen maar morgenochtend toch een duurloop gepland hebt staan… Dan is het dubbel zo fijn als je haar daarna weer fris is!

Favo geluid: Muesli stofzuigen…
muesligrond
Ik merkte wel dat mijn lichaam een beetje op was na die 17.5 kilometer run… Jip besloot de muesliverpakking namelijk bij de onderkant vast te pakken. Het resultaat: zie foto en je weet genoeg. Het laatste waar ik op dat moment zin in had was dat opruimen MAAR om even in de positieve sferen te blijven, het gekletter van de muesli in de stofzuigerslang was best een fijn geluid! (Al denk ik niet dat mijn huisgenoot het stofzuigergeluid leuk vond, SORRY!)

Favo fruit: Een herfstontbijtje met… perzik!
perzik.jpg
Vrijwel altijd maak ik mijn ontbijtje met appel en banaan. Dit keer besloot ik de appel te vervangen door een perzik en een beetje honing toe te voegen. YUM! Ik vond het lekker.

Kies jij net als ik vaak voor hetzelfde fruit in je ontbijtje of wissel jij juist af?

Liefs,
Jip

 

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie