Friday favourites #56

Afgelopen week mag ik denk ik wel de eerste herfstweek van het jaar noemen. Als je het mij vraagt komt dit iets te vroeg maar oke, laten we er maar iets gezelligs van maken. Ik begon mijn week met een uitgebreid ontbijtje (en deelde dit recept met jullie!), had écht écht écht geen zin om te rennen maar ging toch, at nacho’s for dinner (wie wil dat nou niet) en kroop na een koude regendag onder een dekentje met heel veel kopjes thee… Mijn week in plaatjes: kijk je mee?

Favo ontbijtje: kwarkbollen met rozijnen.
kwarkbollen22
Omdat er zooooveel lekkere en voedzame ontbijtjes zijn, ga ik iedere zondag een ontbijtreceptje delen. Van deze kwarkbollen tot havermoutjes en van recepten met brood tot bakjes yoghurt… Ik vind het altijd heel fijn om een rustdag met een uitgebreid ontbijtje te beginnen en deel mijn ideeën graag met jullie. Heb jij nu een heerlijk ontbijtrecept die ik écht moet uitproberen komende zondag? Laat het me dan weten in een reactie en wie weet zie je jouw receptje binnenkort terug op mijn blog! 🙂 PSSSSST het receptje van deze lekkere kwarkbollen vind je hier!

Favo workout: onverwachts toch 14 kilometer rennen!
Processed with VSCO with f2 preset
Excuses voor mijn gezeur op instastories maar ik had ÉCHT ÉCHT ÉCHT geen zin om deze middag te gaan hardlopen. Ik was in de trein onderweg naar huis helemaal ingekakt en wilde het liefst op de bank ploffen met mijn laatste Tony’s chocolonely stukjes… Maar toen dacht ik aan zondag 8 oktober. Dan MOET ik. De adrenaline en voldoening die ik op die dag zal meemaken daar doe ik het voor! Dus trok ik mijn hardloopoutfit uit de kast terwijl ik de chocolade probeerde te negeren.  NOG EVEN WACHTEN JIP. En ja, na het rennen was ik natuurlijk blij. I DID IT. Tijd voor…

Favo post running voer:
tony's.jpg
JAAAA chocolade natuurlijk!! (Ik had trouwens de gele variant, dat is de smaak ‘Melk en noga’ en zeker aan te raden!)

Favo food: nacho’s for dinner!
nacho's
Wie wil er nu geen nacho’s for dinner? Vul een ovenschaal met zoete aardappel, bonen, maïs, ui, saus, avocado, creme fraîche, strooikaas énnnn….. nacho’s natuurlijk. Bon appetit.

Favo momentje: alleen nog maar kopjes thee…
thee
Donderdag 14 september 2017. Ik weet niet hoeveel regendruppels vandaag naar beneden zijn komen vallen maar het waren er genoeg om mij te laten verlangen naar binnen zitten en heel veel kopjes thee… Toen ik ’s avonds na mijn voetbaltraining thuis kwam plofde ik dan ook meteen op de bank in mijn meest comfy chilloutfit! FIJNE AVOND.

En? Welk ontbijtje moet ik volgens jouw komende zondag maken? Laat het me weten!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie