Friday favourites #57

Van een nieuwe panterprintje in mijn kast (ja sorry alweer) tot heel veel uurtjes treinen en van tapashapjes tot opnames in een echte TV-studio. Mijn week in plaatjes >> Let’s GO!

Favo food: (Onverwachts) zelfgemaakte pizza! Thanks liefste vriendinnetjes!
pizza
Dat moment dat je niet weet wat voor avondeten er voor je wordt gemaakt, je de keuken binnenloopt en je geconfronteerd wordt met de geur van zelfgemaakte pizza… YEASSSSSS. Fijne vriendinnetjes heb ik (die mij heel goed kennen)! En nu… AAN TAFEL!!! (Ik moet nog wel eventjes zeggen dat de pizza heul veul lekkerder was dan dat ‘ie eruit ziet op de foto! 😉 )

 Favo jas: Fluffy pantervachtje!

Processed with VSCO with f2 preset
WEL. NIET. WEL NIET. WEL… Ik vond de jas geweldig maar of ik ‘m ook echt zou dragen? Ik vind ‘m namelijk erg heftig maar stiekem ook te leuk. En wat blijkt? Ik doe ‘m niet meer uit! Zo zacht, zo’n toffe print. Misschien wel erg opvallend maar ik vind ‘m goed te combineren met basic items. Een goede aankoop dus! (En oja, de jas is van de ZARA maar van de collectie van vorig jaar dus ik gok helaas niet meer te koop in de winkel…)

Favo tapashapje: patatas bravas MET knoflooksaus!
tapas
Afgelopen weekend ging ik met de familie tapashapjes eten. Van Spaanse tortilla tot carpaccio en van gebakken kippenboutjes tot … patatas bravas! YUM.

Favo schoenen: Fila Heritage Disruptor Low – White
filadisrupterlow.jpg
En van de jas ga ik door naar de schoenen (ja ik te veel geshopt deze week…) Al een aantal maanden zocht ik naar een bepaald model van FILA (deze dus). Toen ik ’s avonds laat van een vriendinnetje hoorde dat ze de schoenen in de etalage bij de SNIPES  had zien staan, zette ik meteen mijn wekker voor de volgende ochtend. Om 10:00 uur de volgende dag ging de winkel open en stond ik gespannen voor de deur te wachten. Ze stonden er inderdaad! Maar tot mijn schrik waren ze al niet meer in mijn maat beschikbaar. Gelukkig waren ze nog wel te bestellen en dus kan ik eindelijk blij zijn. (PSSST! Je shopt ‘m hier!)

Favo moment; kunnen zitten in de ochtendspits!
zittentrein
Van maandag tot en met woensdag spendeerde ik een groot deel van mijn tijd in de trein. Station Nijmegen, Arnhem, Zutphen, Apeldoorn, Utrecht, Schiphol, Hoofddorp…. Ik ben er allemaal geweest deze week. Tot mijn verbazing kon ik om 8:00 ’s ochtends gewoon in de trein zitten. Dit was een mazzelmomentje!

Favo ervaring: tv opnames Basic-Fit!
basicfitopnamestv
Zoals ik al zei, was het deze week voor mij treinen, treinen en nog meer treinen. Woensdag mocht ik een dagje backstage helpen bij de opnames van Basic-Fit. Ik vond het heel tof om zo’n TV studio eens van dichtbij te zien, zoveel apparatuur, zoveel mensen achter de schermen… ‘S middags bleek dat het niet alleen bij kijken bleef. Of ik even wilde invallen omdat er deelnemers uitgevallen waren. UHH OKE?!  VOOR en ACHTER de camera’s, ik heb het dus allemaal mogen zien én meemaken!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Let me know!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie