Ik ga sporten en neem mee…

Grote kans dat het jou ook ooit is overkomen. Je bent onderweg naar de sportschool en bedenkt dan opeens dat je iets vergeten bent. OEPS…

Omdat ik zo’n persoon ben die net iets te vaak iets belangrijks vergeet, heb ik een lijstje in mijn telefoon staan met wat ik allemaal bij me ‘moet’ hebben als ik ga sporten. Zodat ik gemakkelijk kan checken of ik wel alles in mijn tas heb gestopt. Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn sporttas! Wat neem ik eigenlijk allemaal mee?

1. Mijn sportpasje!
Wel zo handig voor als je binnen wilt komen… 😉

2. Een sportoutfit
Ik draag meestal een lange sportlegging met een stevige sport beha en daaroverheen een basic topje. En natuurlijk moet ik mijn sportschoenen niet vergeten!

3. Een handdoek
Fijn voor tijdens het sporten maar natuurlijk ook voor het douchen.

4. Een flesje water
Want ook tijdens je workout is het belangrijk dat je voldoende blijft drinken!

5. Een slotje
Zodat ik mijn spullen veilig in mijn kluisje kan opbergen.

6. Sporthandschoentjes
Ik draag af en toe handschoentjes tijdens het sporten. Dit doe ik omdat ik dan meer grip heb bij oefeningen als pull-ups en deadliften. Daarnaast voorkomt het eeltplekken op je handen.

7. Oortjes/koptelefoon (muziek)
Als ik alleen sport dan luister ik vrijwel altijd naar muziek. Even de koptelefoon op, niet bezig zijn met de dingen die om je heen gebeuren en zweten maar!

8. Telefoon + armband
Mijn telefoon gebruik ik af en toe om mijn gewichten en oefeningen bij te houden. Ook staat er muziek op en gebruik ik het om af en toe een sportfotootje te maken. Sinds Basic-Fit de Virtual Coach heeft, ga ik af en toe op de digitale weegschaal staan om mijn vooruitgang bij te houden. De gegevens worden naar de Basic-Fit app gestuurd en die wil ik natuurlijk meteen bekijken! Toch interessant om te weten hoe mijn lichaam zich ontwikkelt…

9. Shampoo + conditioner  + douchegel
Zodat ik na het sporten weer fris en fruitig ben!

12. Borstel
Want als ik mijn haar niet uit kan kammen na het douchen dan komt het met mijn kapsel niet goed…

13. Mascara
Nog even snel een laagje mascara op mijn wimpers en dan ben ik helemaal opgefrist.

In-de-sporttas.jpg

Liefs,

Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie