Friday favourites #58

YESSS! Het is weer weekend 🙂 Voor mij was het een drukke week maar ook zeker een leuke week! Van een verhuizing tot een fietsrit door Amsterdam en van vloggen met Jochem van Gelder tot een nieuwe Netflixverslaving! Kijk je mee? Let’s go.

Favo uitzicht: Vanaf mijn nieuwe kamertje!
uitzicht.jpg
Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, ik mocht verhuizen! Ook al hoefde ik de meubels maar 10 meter verder te tillen (ik verhuisde namelijk naar de kamer naast me), ik kwam er toch weer achter hoe zwaar verhuizen eigenlijk is. Gelukkig is het niet voor niets geweest >> De foto zegt genoeg denk ik! 😉

Favo diner: frietjes afhalen!
frietjes
Ik vond wel dat ik frietjes met mayo verdiend had na een dagje meubels sjouwen. Zoals (bijna) altijd nam ik er een kroketje als snack bij. Een zaterdagavond met voetbal op TV + een lekker bakje friet = chillen maar!

Favo Netflix-serie: Dicte!
dicte
Dat moment dat je een nieuwe Netflixserie ontdekt en niet meer kunt stoppen met kijken. Je hebt het vast wel een keer meegemaakt. Ik heb afgelopen week ‘Dicte’ ontdekt. Een Deense drama- en misdaadserie waarbij ‘Dicte’ (de hoofdpersoon) samen met haar tienerdochter terugkeert naar haar geboortestad om daar weer een bestaan op te bouwen. Ze gaat aan de slag als misdaadjournaliste maar lost zaken meerdere malen sneller op dan de politie. Ben je op zoek naar een misdaadserie met een ‘luchtige’ ondertoon? Dan is dit misschien wel een goede tip voor jou! (+ je kunt de serie downloaden dus bijvoorbeeld ook in de trein kijken! 🙂 )

Favo voetbalstadion: Philips stadion Eindhoven!
psvnec
Maandagavond keek ik naar de wedstrijd JONG PSV – NEC. Als Nijmegenaar uit Eindhoven is dit natuurlijk een leuke pot om te kijken. Daarnaast deed ook mijn Braziliaanse ‘broertje’ met JONG PSV mee. Dat maakte het toch dat ik koos voor de kant van PSV. Het werd 3-3 dus doelpunten (en acties) hebben we in ieder geval genoeg gezien!

Favo workout: Wielrennen met Rapha!
rapha11
Zoals je misschien hebt voorbij zien komen, had ik een wielrentocht door Amsterdam met Rapha en Canyon. Een verslagje van deze rit met of ik de fiets + mijn knieën heel heb gelaten kun je lezen in deze blog: Met peperdure fietsen door het centrum van Amsterdam met RAPHA!

Favo overwinning: Vloggen met leerlingen én Jochem van Gelder!

Vandaag (en volgende week) zal ik een aantal activiteiten vloggen voor de nationale onderwijsweek. Nijmegen is namelijk onderwijsstad van het jaar waardoor verschillende activiteiten zijn georganiseerd. Ik vind vloggen stiekem best wel heel erg spannend, dus dit is voor mij toffe overwinning!

Dat was het dan alweer. FIJN WEEKEND!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie