Friday favourites #59

Van het openbaar vervoer dat me (deze keer) NIET in de steek laat tot een makkelijke vette hap en van mijn favo hardloopliedjes tot een uitgebreid Cup-a-Soup assortiment… Mijn week in plaatjes >> Kijk je mee?

Favo makkelijke (vette) hap: pizza’s halen!
pizza (2)

3-0 winst! Dus vonden wij het tijd voor een feestje. Een pizzafeestje om precies te zijn. Met het hele voetbalteam bestelden we allerlei lekkere pizza’s. Voetbal, pizza, drankjes en gezelligheid op de zondag. Het was net zo fijn als dat het klinkt en dus behoort dit moment 100% zeker tot mijn favourites van afgelopen week! 😉

Favo uitzicht vanuit de trein: zonsondergang!
uitzichttrein.jpg

Stage heen en terug, werk heen en terug, feestje heen en terug. Ook afgelopen week bracht ik weer te veel uren in de trein door. Als die treinreis dan ook steeds tijdens het moment van avondeten is en mensen de geur van Smullersfriet  + mayo met zich mee de coupe in brengen, dan is het soms moeilijk om vrolijk te blijven kijken en positief te blijven denken. Gelukkig hielp uit het raam kijken… Wat een view! <3 Nijmegen.

Favo hardloopliedjes: nieuwe running playlist!
runningplaylist.JPG

Van hardstyle nummers tot rapmuziek en van liedjes uit mijn kindertijd tot nieuwe TOP 40 muziek. Ik vroeg jullie een tijdje geleden op Instagram om jullie favoriete hardloopnummer(s) en ik werd verrast door enorm veel leuke reacties. Ik luisterde iedereens favo liedje en bundelde de nummers die ik ook geschikt vond aan mijn nieuwe running playlist! Sidenote: staat jouw nummer niet in mijn lijst? Grote kans dat dat komt omdat ik het liedje al te vaak geluisterd had… 😛

Als je het mij vraagt mag het nu snel zondag worden! Benieuwd naar de playlist? Klik dan hier.

Favo vervoersmiddel: openbaar vervoer!
ovkaart

HET WAS WEER ZOVER. Voor de 3e keer deze week heeft mijn fiets een lekke band #hetzitnietmee. Hoe vaak mensen ook zeuren over treinvertragingen van de NS, mijn ergernissen lagen deze week vooral bij mijn eigen fiets! Om deze reden was afgelopen week het openbaar vervoer toch echt mijn favo vervoersmiddel… (Al hoop ik dat mijn fietsje snel weer gemaakt kan worden!)

Favo lunchmomentje: kiezen uit het cup a soup assortiment!
cupasoup

DIT WIL IK THUIS! Tijdens de rondleiding mijn eerste stagedag liepen we langs deze ‘Cup-a-Soup toren’. Als koukleum word ik heel blij van dit soep assortiment in de kantine! Al is het voor mij als twijfelkont misschien niet zo bevorderent voor mijn keuze-stress probleem…

Welke smaak Cup-a-Soup zou jij kiezen? Laat het weten in een reactie! 🙂

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie