Friday favorites #60

Van een nieuwe Macbook (AHHHH!!!) tot een lunch om jaloers op te zijn en van ‘halve marathon adrenaline’ tot YOGA op een supboard?!… Mijn week in plaatjes 3,2,1… GO!

Favo nieuwe aankoop: Macbook! AAHHHHHHHHHHH
Macbook
Als ik ’s ochtends college had om 8:45 moest ik blij zijn als mijn laptop om 9:00 was opgestart. Als hij het dan tot het einde volhield zonder aan de oplader te moeten dan was het een goede dag. Mijn laptop, genaamd ‘futloze koelkast’, had zijn tijd eigenlijk wel gehad. Stiekem dacht ik al een lange tijd na over een Macbook. Wat lijkt me dat een fijn ding! Maar helaas koop ik zo’n ding niet in 1,2,3.

Toen was het zover. Mijn laptop begaf het officieel. Het leven van mijn futloze koelkast was voorbij en ik maakte een besluit: ik ga een Macbook halen! Het was voor mij als student even slikken (#doeimoneys) maar tot nu toe is het het zeker het geld waard! Ik kan weer hard studeren en zo straks centjes voor deze Macbook terug verdienen! (Zo denk ik nu maar:) ).

Favo lunch: club sandwich met frietjes!
comigolunchLunchen met oma was een feestje! En dit keer had ik geen keuzestress na het zien van de menukaart, want ‘Club sandwich kip met bacon, avocado en cocktailsaus én frietjes’ DIE WIL IK!

Favo moment: de laatste meters over Stratumseind!Processed with VSCO with f2 presetSchreeuwende mensen, bier dat door de lucht vliegt en ENORM veel adrenaline die door je lijf stroomt. Wil je dit gevoel ook? Schrijf je dan in voor de halve marathon volgend jaar in Eindhoven! 😉 (P.s. het gehele wedstrijdverslag vind je hier).

Favo nieuwe sportoutfit: I CAN I WILL SEAMLESS TIGHT (mint & grey)!
img_2751
Dat we de winter ingaan, betekent niet dat de zomerse kleurtjes de kast in moeten. Ik ben fan van deze nieuwe outfit die hier te verkrijgen is!

Favo nieuwe ervaring: YOGA op een supboard!
yogaSUPPEN
YOGA? JIP? Als ik eerlijk ben was ik misschien wel zenuwachtiger voor deze workout dan voor de halve marathon. Bij een hardloopwedstrijd weet ik namelijk wat ik moet doen en wat mij te wachten staat. Ik ren wel vaker langere afstanden. Daarentegen kan ik als stijve hark nog niet eens de grond raken met gestrekte benen… En nu ‘moet’ ik een yoga-les volgen?? HELP ME! In het kader van out-of-my comfort zone is het toch een favo momentje. Het is misschien niet een sport die heel erg bij mij past, ik heb wel een nieuwe ervaring opgedaan én nieuwe vaardigheden geleerd! Jip & yoga is dus toch geslaagd! 😉

Heb jij ervaring met Yoga? Wat vind jij er zo fijn aan? Laat het mij weten in een reactie!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie