Friday favorites #61

Deze week had ik na twee maanden weer een legday (#SPIERPIJNNN!), at ik versgebakken appeltaart, maakte ik een ‘gezonde’ havermoutpizza en kwam ik mooie herfstplaatjes tegen! Mijn week in foto’s >> Kijk je mee?

Favo workout: voor het eerst in 2 maanden benen trainen!!
sporten
Eerlijk gezegd doe ik liever oefeningen voor mijn rug of armen (want legday = zwaar). Ik had al twee maanden geen benen kunnen trainen vanwege mijn halve marathonvoorbereidingen en het feit dat ik weer begonnen was met voetballen. Ik merkte dat drie keer cardio in de week te overbelastend was om te combineren met een legday dus besloot ik dit heel eventjes niet meer te doen.

Het resultaat was wel dat ik afgelopen week bijna stond te springen van enthousiasme om weer te kunnen squatten! En ja, ik was wel mega bang voor de spierpijn maar dat had ik van te voren al wel geaccepteerd. JA. de training ging super goed en JA. ik liep de dag erna zo mank als een pasgeboren Bambi maar ik heb er wel een goed gevoel aan over gehouden!

Favo toetje: versgebakken appeltaart!
FullSizeRender 11
Als mijn vriendje jarig is, krijgt hij altijd een zelfgebakken appeltaart van zijn familie. Daar profiteer ik natuurlijk van! Ik at een groot stuk dat nog lekkerder smaakte omdat ik mijn fijnste pyjama aan had, het zachtste dekentje had geclaimd én een spannende Netflix serie aan het kijken was! 🙂

Favo drink: warme thee in de trein!Processed with VSCO with f2 preset
Als je om 7:20 uur in de ochtend de trein moet hebben en het is mega koud buiten dan is een kop warme thee heel erg fijn!

Favo ontbijt: havermoutpizza!
img_3199
Ohhh, dit was lekker! In mijn nieuwe rubriek ‘#zondagsontbijtje’ probeer ik iedere week een nieuw recept uit. Dit is er toch wel eentje die ik bij mijn favorieten kan zetten. Hoe je de bodem precies maakt, kun je hier lezen (en dat was tot mijn verbazing nog best gemakkelijk). Binnenkort wil ik dit receptje weer gaan maken maar dan in combinatie met banaan en pindakaas! Want dat lijkt me stiekem nóg lekkerder… 😉

Favo seizoen: de herfst!
eb59aa6723ee461eb0e7ce4821bd08e4-2

Op de vraag: ‘Jip, wat is je favoriete seizoen?’ antwoordde ik altijd zonder twijfel: ‘de zomer!’. Afgelopen jaar heb ik geconcludeerd dat dit voortaan anders is. Ja de zomer is fijn want je kunt buiten zitten, op het strandje liggen en bruin worden. Maar het gevoel wat ik van de herfst krijg, heb ik dit jaar als zo fijn ervaren! Lekker knus op de bank met een warm dekentje en een grote kop thee. ‘Herfst, je bent fijn en mijn nieuwe favoriet!’

Wat is jouw favoriete seizoen?
Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

 

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie