Friday favorites #61

Van wéér een chocolade favoriet tot een hardlooprondje door de bossen en van een kappersbezoekje tot opperste concentratie in de bieb… Mijn week in plaatjes: kijk je mee?

Favo toetje: brownies eten bij Cafe de muis!
IMG_3626.jpgDat moment dat je een chocoladecakeje geserveerd krijgt, je een hapje wilt nemen en je tegelijkertijd aan het bidden bent dat het zo’n cakeje is waar de chocolade uitstroomt. En JAAAA. Dit was er zo een! LEKKER! 🙂

Favo workout: een rondje door de bossen!
20171027_083833448_iOS.jpg
Zevenheuvelenloop ja of nee? Omdat ik er nog niet helemaal uit ben, wil ik voor de zekerheid toch getraind blijven. Ik heb dan wel een halve marathon gerend, maar als ik erna niks meer doe dan is die conditie natuurlijk redelijk vrij snel verdwenen. Om deze reden heb ik met mezelf afgesproken iedere week een duurloop van ongeveer 10 kilometers te rennen. Vandaag rende ik een rondje van 12 en dat ging goehoeeed.

Favo gevoel: 20 cm eraf!
IMG_3774.jpgWEL. NIET. WEL. NIET. WEL. Ik heb het over het knippen van mijn haren. En nee niet alleen de puntjes maar wel 10 tot 15 centimeter. Ik concludeerde dat ik niet moest zeuren, want ja het groeit natuurlijk toch weer zo aan. DUS: het is eraf! En uiteindelijk zelfs 20 cm. Zie de foto voor het resultaat! Ik ben er (tot nu toe) heel happy mee! 😉

Favo vooruitzicht: verjaardagen, borrels en feestjes!
lievevriendinnen
Na de zomer was ik er heel eventjes klaar mee. Ik heb goed kunnen genieten van alle festivals, vakantieuitjes en zomerfeestjes maar was even toe aan wat ritme. Dat ritme heb ik ondertussen wel weer te pakken dus is het weer tijd om wat feestjes in te plannen!  Dat, gecombineerd met een aantal verjaardagen en de feestmaanden in zicht, belooft een leuke tijd te worden!

Favo studiemomentje: 100% concentratie!IMG_3638.jpgIk kan soms helemaal wegdwalen in mijn eigen gedachten zonder mee te krijgen wat er allemaal om mij heen gebeurt. Meestal gebeurt dit tijdens het lezen van een boek of een rondje hardlopen door de bossen. Afgelopen week was het zeldzame moment daar dat dit mij overkwam tijdens het studeren! Ik zat zo in mijn werk dat ik gewoon niet door had dat de bieb ondertussen helemaal vol was gestroomd met studenten. Ik ging er als allereerste zitten, keek twee uur later voor het eerst van mijn computerscherm op en zag dus toen pas dat ik de hele ruimte bezet was… Het liefste werk ik thuis maar zo af en toe vind ik die stilte heerlijk, geen afleidingen maar volle concentratie op waar je mee bezig bent!

Werk jij wel eens in een bibliotheek?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie