10 producten die ik dagelijks eet.

Oehh gevaarlijke titel Jip. Eet je die producten dan ECHT IEDERE DAG?! Nouja af en toe als mijn koelkast meer leeg dan vol is dan ‘moet’ ik wel voor een andere optie gaan. Maar mijn voedingspatroon bestaat over het algemeen wel uit deze basisproducten. Dat is precies wat mij leuk leek om met jullie te delen. 10 producten die ik (bijjnnnnnaa) elke dag eet. Here we go!

Ohh wacht, ik wil graag eerst eventjes melden IK deze producten fijn vind om te eten. Ik beweer niet in deze blog dat deze producten het gezondste, het lekkerste, de beste enzovoorts zijn. Ik eet deze producten veel omdat het bij me past, ik vind het lekker en voel me er goed bij. Ik vind het leuk om anderen te inspireren en een kijkje te geven in mijn leven maar zoek zelf uit wat JIJ lekker vindt! šŸ™‚

1. Banaan
Een los banaantje vĆ³Ć³r het sporten, plakjes banaan in de kwark of op een boterham met een laagje pindakaas en een snufje kaneel. Op verschillende manieren voeg ik banaan toe aan mijn dagelijkse eetpatroon. I LIKE IT.
broodmetbanaan
2. Kwark
Een bakje als ontbijt in de ochtend of als tussendoortje in de middag. In combinatie met fruit, nootjes en/of eiwitpoeder vind ik het ‘gezond’ en vooral heel erg lekker!

3. Appel
Als verfrissend tussendoortje eet ik vrijwel iedere dag een appeltje! YUM.

4. Havermout
Opgewarmd in een pannetje met eiwitpoeder en rozijntjes of alsĀ toppings bij de kwark. Ik vind havermout een goede manier om aan mijn voedingsstoffen te komen en eet het daarom bijna dagelijks. En ik moet niet vergeten te melden dat ik ook dit erg lekker vind!

eetdagboekje9

Spread love as thick as you would peanut butter

5. Pindakaas
Op eenĀ boterham, in combinatie met banaan of chocolade of gewoon de pot uitlepelen. Liefde voor een dikke laag pindakaas!

6.Ā Rijstwafels
Waarom ik rijstwafels bijna iedere dag eet? Omdat je er eindeloos mee kunt variƫren! Van hummus tot gerookte zalm en van een laagje pindakaas tot een plakje kaas. Ik krijg er maar niet genoeg van!

img_2744

7. Kipfiletplakjes
Dit eet ik vaak op de boterham in combinatie met een laagje hummus, een schijfje komkommer en/ofĀ een gekookt eitje.

8. Komkommer
Geen calorieĆ«n maar wel verfrissend… Daarom ben ik fan. Ik eet het soms in een salade, doe schijfjes komkommer op mijn boterham of hap zo een halve komkommer weg!

In chocolade zitten maar weinig vitamines daarom moet je er veel van eten…

9. Chocolade
Als eiwitpoedersmaak in mijnĀ havermoutje, een lepel cacaopoeder in mijn bananenbrood, hagelslag op deĀ boterham of gewoon een hele reep Tony’s. Ik MOET iedere dag wel een stukje chocolade eten, in welke vorm dan ook. Herkenbaar? šŸ˜‰

nutellahavermoutje

10. Brood
Het allerlekkerste brood vind ik de Liefde en passiebroden van de Appie. Ook met brood kun je eindeloos variƫren! Van een laagje appelstroop tot een plakje kaas en van een laagje hummus tot combinaties als geitenkaas met honing. Vaak hoor je twijfels over of elke dag brood eten wel een goed idee is. Ik schreef hier eerder mijn mening over, dat je kunt lezen in deze blog.

Welk product eet jij bijna dagelijks? Let me know!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Rosemarijn 1 november 2017 20:57

    Super leuke blog!! Ook herkenbare producten. Die quote over chocolade, love it. Leuk! Ik eet dagelijks havermout, rozijnen (als logisch gevolg van het havermout eten..), kwark, hummus, kauwgum (oeps) en telt koffie ook? Dan zijn dat mijn favo producten!

    • Jip Sanders 1 november 2017 21:18

      Dankje šŸ™‚ Oeh ook lekker allemaal (Behalve koffie dat krijg ik maar niet weg Haha)

Geef een reactie