Friday favourites #62

Van twisterfries tot een toffe afspeellijst en van een  hardloopwedstrijd tot urenlang strijden in de bieb. Mijn week in plaatjes: kijk je mee? 🙂

Favo  frietjes: Twister fries!
FullSizeRender 13-2.jpg

Ik heb een tijdje gewerkt in een voetbalkantine waar ik wekelijks frietjes en frikandellen bakte. Toen ik afgelopen week even langs ging, bleek dat ze nieuwe frietjes hadden. De zogenaamde ‘twister fries’ (zelfde als bij de Burger King). Die moest ik natuurlijk proeven en OEHHHH, ik kom binnenkort weer langs hoor! 😉

Favo Spotify afspeellijst: ‘Elrow Guest Mix’

Photo by Blaz Photo on Unsplash

De een vindt het niks, de ander vindt het heerlijk om naar te luisteren. Ik heb het over technomuziek. Ik ben zo’n persoon die (bijna) alle muziekstijlen wel leuk vind maar van deze Spotify lijst word ik wel heel erg happy: ‘Elrow Guest Mix’. En nog een pluspuntje: ik kan er heel goed op studeren!

Favo feeling: op verzenden klikken!
DSC_0314.JPG

Als je braaf om 8:30 in de bieb zit met je kopje thee dan is het een heerlijk gevoel om rond 14:30 eindelijk op dat ene knopje te drukken. ‘Verzenden’. Ik ben er weg van. Met een glimlach liep ik naar de uitgang! 🙂

Favo workout: 10 kilometers met perfect hardloopweer!
tienkilometer.jpeg

Ik heb me toch ingeschreven! Zondag 19 november zal ik deelnemen aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Het is de tweede keer dat ik een 15 kilometer afstand ren en dit keer zal ik het niet onderschatten. Ja dat deed ik eerder wel, wat je in deze blog kunt lezen: ‘De wedstrijd van de slechte voorbereidingen.’  Ik haalde de finish wel, maar laten we zeggen dat ik niet positief terugdenk aan die wedstrijd. Gedachten als ‘ik doe nooit meer aan hardlopen’ zijn denk ik wel tientallen keren door mijn hoofd komen spoken. Het blijven gedachten natuurlijk want ik liep vanmiddag weer een fijne 10 kilometer en zorg daarmee dat ik deze keer WEL goed voorbereid ben!

Favo snelle hap: burgers!
FullSizeRender 2

Burgers, het liefst zo groot mogelijk met zoveel mogelijk kaas en knoflooksaus. Mijn meest favoriete burger is de kipburger en liet ik die nou net besteld hebben! 😉 JIP WAS BLIJ.

Wat is jouw favoriete snelle (vette) hap? Laat het me weten in een reactie! Vind ik leuk 🙂

Fijn weekend!

Liefs,
jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie