10 producten die ik dagelijks zou willen eten!

Vorige week schreef ik een blog met als titel ’10 producten die ik dagelijks eet’. Aan de hand hiervan leek het me leuk om ook een blogje te schrijven met ’10 producten die ik dagelijks zou willen eten!’ 😉 Kijk je mee?

1. Pizza
Ja, dit product staat niet voor niets op nummer 1. Ik ben een echte pizza-liefhebber. Met champignons, salami en/of ui dat maakt niet uit. Als er er maar veel kaas op zit!

2. Brownie
Als ik een restaurant mag uitzoeken dan ga ik thuis van te voren kijken of de brownie bij de desserts staat (ja het is echt zo erg). Staat dit chocoladetoetje op de kaart? Grote kans dat ik erheen wil! 😉 Wat ik het àllerlekkerste vind? Zo’n browniecakeje waar chocolade uitstroomt als je ‘m aansnijdt. Ohh, ik krijg er honger van.

3. (Chocolade) pepernoten
Ik heb met mijn huisgenoten afgesproken dat ik pas vanaf 1 november pepernoten mag eten. De reden hiervoor? Jip eet zich helemaal ziek als die afspraak er niet zou zijn. Ik moet bekennen dat dit niet helemaal gelukt is maar het heeft me wel een paar keer tegen kunnen houden. Gelukkig zitten we ondertussen in de maand november dus kan ik de zakken opentrekken!

4. Croissants
Van Pasen tot Kerst, bij feestdagen eet ik het liefst iedere ochtend croissantjes. En dan met een flinke klodder Nuttela ertussen. YUM!

5. Naturel ribbelchips
Ik heb me altijd afgevraagd wat de toegevoegde waarde is van chips in ‘ribbelvorm’. Geen idee waarom maar ik vind dat écht lekkerder dan ‘normale’ chips! Herkenbaar?

6. Pasta met kaas, heel veel kaas
Van macaroni tot fusilli of van spaghetti tot penne het maakt mij niet zoveel uit. De kaas is gewoon HEEL belangrijk!

7. M&M’s
Ohhh, ik ben zo vaak misselijk geworden van M&M’S. Zo erg dat ik de lege zak in de prullenbak gooide en dacht ‘M&M’S die hoef ik nooit meer!’ Het feit dat ik ze een dag later alweer zou willen eten geeft al aan hoe dol ik hierop ben!

8. Ben & Jerries
In het weekend, Netflix aan en lepelen maar. Samen op de bank met ieder een lepel in de hand. Ik zou elke avond wel zo’n bak kunnen leeglepelen! Lievelingssmaken? >> ‘Cookie dough’ en ‘Chocolate fudge brownie’!

9. Appeltaart
En dan het liefste zelfgebakken natuurlijk! 🙂

10. Chocolate chip cookies
Hoe meer chocolate chip, hoe beter, hier maak je mij ook heel blij mee! 🙂

Welk product zou jij echt iedere dag willen eten? Laat het me weten in een reactie!

Liefs,
Jip

There are 3 comments for this article
 1. Eline 8 november 2017 08:31

  Ribbelchips vind ik ook veel lekkerder dan gewone chips, geen idee waarom maar als ik moet kiezen is het altijd ribbelchips. Heel leuk lijstje en vooral lekker!

  • Jip Sanders 8 november 2017 15:10

   Haha dan ben ik dus niet de enige! 😉

 2. Marielle 9 april 2020 09:06

  Zo in Corona tijd zou ik van alle 10 wel een hapje op een dag willen 😛

Geef een reactie