Friday favorites #63

Van heel veel biertjes tot 1001 kledinglagen en van mijn favoriete sokken tot een hele lekkere salade! Mijn week nr. 45 in plaatjes. Kijk je mee?

Favo sokken: HAPPY (stippel) SOCKS!

Sokken met printjes, daar ben ik helemaal weg van! Streepjes of stippels dat maakt niet uit. Deze sokken kreeg ik een hele tijd geleden van Happy Socks thuisgestuurd en al zeg ik het zelf, het maakt mijn festivaloutfit helemaal af.;) Ik had de hele avond warme en fashionable enkels! (De sokken kun je trouwens hier bestellen!)

Favo feestje: Winterpark 2017 @aquabest!

Van hardstyle tot Hollandse muziek maar ook techno. De verschillende muziekstijlen maakt dat Winterpark zo leuk (en dus afwisselend) is! Of ik het leuk heb gehad? Laten we zeggen dat ik mijn benen aan het einde van de avond niet meer voelde. En ’s ochtends helaas iets te veel… Genoeg gesprongen, gehakt en geshuffled dus. 😉

Favo outfit: 101 laagjes! BRRRRR

Om 7:00 uur de deur uit als het ’s nachts gevroren heeft. Dat is niets voor Jip (en ik geloof ook niet voor veel anderen). Met een kop warme thee, dikke wanten, een mega sjaal, winterjas mét capuchon en 20 lagen daaronder heb ik weten te overleven!

Favo sportschool: Basic-Fit in Nuenen!

Ik sport veel in Nijmegen bij de sportschool op de Radboud campus of bij de Basic-Fit in de stad. Maar de Basic-Fit bij mij in het dorp vind ik dus echt de allerfijnste! De sfeer, ruimte, fijne apparatuur, frisse lucht en de gezellige (en voor mij veel bekende) mensen. LIKE!

Favo producten die ik elke dag wel zou willen eten:

Afgelopen week postte ik een blog met 10 producten die ik iedere dag wel zou willen en kunnen eten. Zoals je op de foto ziet is 1 van deze producten een croissantje. Het rijtje met de 9 andere dingen waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken, vind je hier.

Favo salad: zelfgemaakte caesarsalade!

Ik lunch vaak op school, werk of stage en vind het dan gemakkelijk om gewoon wat boterhammetjes mee te nemen. Ben ik een middagje thuis? Dan zorg ik voor een uitgebreide lunch zoals gebakken eitjes of een uitgebreide salade. Ik gooide afgelopen week een schaal vol met de volgende ingrediënten: veldsla, plakjes kipfilet, cherry tomaatjes, komkommer, hüttenkäse, kaas, een gekookt eitje, een geroosterde boterham (in stukjes) , honing-mosterddille saus en peper! YUM! Een salade kan zeker wel vullend en lekker zijn!

Welke ingrediënten gooi jij graag in een salade? Laat het me weten zodat ik volgende keer weer lekker kan variëren!

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Isabella Kok 11 november 2017 16:07

    Welke salade ik nu heel lekker vind is de Griekse! : gemengde sla met feta kaas, olijven, tomaatjes, komkommer en eventueel een beetje kipfilet! Ik graag alweer trek als ik eraan denk..

    • Jip Sanders 13 november 2017 21:29

      Die moet ik ook maar eens gaan maken! 🙂

Geef een reactie