Friday favourites #64

Van mijn favoriete ‘tussendoortje-reep’ tot rennen met een kater. En van een vernieuwe website tot een uitreiking van mijn twee diploma’s!! Mijn week in plaatjes: Lets’ go!

Favo workout: 15 kilometers met een kater!
Wanneer je je bed uit ‘MOET’ voor een rondje hardlopen (want over 7 dagen hardloopwedstrijd!!) maar je hebt het gevoel alsof er drie vrachtwagens over je heen zijn gereden… #kater. Het opstaan was op zijn ‘zachtst gezegd’ geen pretje. Maar het wordt toch mijn favo momentje wanneer ik onverwachts redelijk ‘gemakkelijk’ 15 kilometer kan rennen. Wat ik na dit rondje deed? Mijn slaap inhalen! Trusten.

Favo  moment: nieuwe website www.jipsanders.com is online!

JAAAA! Het is zover! Mijn vernieuwde website www.jipsanders.com is eindelijk online! Precies zoals ik het wil hebben. Een witte en strakke basis met veel kleurrijke foto’s! Alle credits gaan naar Erik, bedankt voor het in elkaar zetten van mijn website. Heel tof dat mijn ‘uit de hand gelopen hobby’ steeds professioneler kan worden. Ben je nog op zoek naar een goede webdesigner? Geef Erik dan een belletje zou ik zeggen! 😉 (Zijn website vind je hier >> www.erikdiks.nl)

Favo taartje: Twix taart bij Philipse Koffie en Brocante in Nijmegen!

De foto zegt genoeg denk ik… Omnomnom!! (Later komt er trouwens nog meer over dit super gezellig koffie/lunchtentje midden in het centrum van Nijmegen. Benieuwd naar meer? Houd mijn blog dan in de gaten! 😉

Favo avond: officiële uitreiking 2 diploma’s >> Bachelor of Science + Bachelor of Education!

Na vier jaren tentamens maken, stages lopen, reflecties schrijven en stof in mijn hoofd stampen is het dan eindelijk zover. Afgelopen donderdagavond mocht ik mijn twee diploma’s in ontvangst nemen. ‘Bachelor of Science’ en ‘Bachelor of Education’ om precies te zijn! Momenteel ben ik bezig met mijn Master aan de Radboud Universiteit. Gelukkig kan ik dus nog wel heel eventjes student zijn!

Favo aanbieding: Weight Care repen bij de Kruidvat!

Ook al zijn ze best wel heel erg duur en misschien ook minder gezond dan dat er vaak gedacht wordt, ik hou van (chocolade)repen voor als tussendoortje. Koekjes uit de supermarkt zijn goedkoper maar als mijn favoriete repen in de aanbieding zijn dan gooi ik mijn mandje vol! Bij de Kruidvat betaal je nu 5,99 euro voor 8 repen #TIPvanjip

PSSST! Dit is niet gesponsord door Weight Care, ik vind ze oprecht heel lekker!) En nog een keer PSSST! Ik eet ze niet als ‘maaltijdvervanger’ maar dus eerder als snack (kan natuurlijk wel).

Wat eet jij het liefste als tussendoortje?
Fijn weekend!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie